Καν’ το όπως στο Βέλγιο!

09:18 23/10/2013 - Πηγή: Bam

Τη νίκη με την οποία θα… αγκαλιάσει την πρόκριση στους «16» του Champions League θα κυνηγήσει απόψε ο Ολυμπιακός στην έδρα της Μπενφίκα. Πώς σκοπεύει να παρατάξει τους Πειραιώτες ο Μίτσελ.

Τη… μισή πρόκριση παίζει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπενφίκα μέσα στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων

του Champions League (21:45, Δημόσια Τηλεόραση, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Έτσι αντιμετωπίζουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο την αποψινή αναμέτρηση με τους Πορτογάλους και θέλουν να επαναλάβουν τον θρίαμβο που σημείωσαν πριν από 20 μέρες στο Βέλγιο, όταν… απέδρασαν με το «τρίποντο» από την έδρα της Άντερλεχτ.

Το έργο, σαφώς, των Πειραιωτών είναι πιο δύσκολο, όμως παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη με την οποία θα φτάσουν κοντά στον στόχο τους που είναι η πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Άλλωστε, αυτό είναι και το σκεπτικό που έχει περάσει ο Μίτσελ στους παίκτες του, ο οποίος θα ακολουθήσει τη… συνταγή των Βρυξελλών με ελάχιστες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης και ο Εντινγκά, με τον Βάις και τον Φουστέρ στα άκρα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαβιόλα και ο Μήτρογλου.

Υπάρχει, όμως, το ενδεχόμενο να παίξει ο Σαλίνο στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Μανιάτης να περάσει στα χαφ, με τον Εντινγκά να μένει εκτός. Επίσης, ο Μασάντο είναι πιθανό να ξεκινήσει ως βασικός, αλλά είναι λίγες οι πιθανότητες.

Επίσης, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ντομίνγκες αντί του Φουστέρ, ύστερα από την εμφάνιση που πραγματοποίησε στα Χανιά. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μεντζανί, Κάμπελ, Ολαϊτάν, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.

Πώς θα παίξει η Μπενφίκα

Με σύστημα 4-2-3-1 σκοπεύει να παρατάξει ο Ζόρζε Ζεσούς την Μπενφίκα κόντρα στον Ολυμπιακό. Την εστία των «αετών» θα υπερασπιστεί ο Αρτούρ. Στην άμυνα θα παίξουν οι Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι και Σικέιρα.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ένσο Πέρες και Μάτιτς, με τους Όλα Τζον, Λίμα και Γκαϊτάν. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Καρντόσο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λόπες, Αλμέιδα, Γκόμες, Τζούρισιτς, Ροντρίγκο, Αμορίμ και Καβαλέιρο.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα