Καλογερόπουλε θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά

21:45 14/2/2016 - Πηγή: Bam
Η Redουλα σας αποκαλύπτει τι σχέση έχουν τα μακαρόνια με κιμά του Σάκη Ρουβά με τον Καλογερόπουλο και την ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκα λίγο με το ματσάκι στο ΟΑΚΑ, χαλάστηκα που χάσαμε το αήττητο και με τον τρόπο που ήρθε. Αν το χάναμε αντρίκια και στα ίσια πάλι θα ζοριζόμουν αλλά τουλάχιστον θα συγκεντρωνόμουν στα καθαρά αγωνιστικά για να δω τι φταίει για το αποτέλεσμα. Τώρα ήταν
μια ήττα με το έτσι θέλω, ήττα από την ομάδα που έκανε φετίχ της το σύστημα «πέστε κάτω». Ήττα από μια ομάδα που πανηγύρισε λες και πήρε το ΤΣΟΥΛΟΥ. Μέχρι σήμερα να παίζαμε, ακόμα και με 7 παίκτες να παίζαμε το ΑΕΚ γκολ δε θα έβαζε, αν δεν ερχόταν το πέναλτι του Καλογερόπουλου. Συγχαρητήρια λοιπόν στο ΑΕΚ που κατάφερε να μειώσει στους 16 βαθμούς τη διαφορά μας και επειδή ποτέ δε ξέρεις ευτυχώς που σε περίπτωση ισοβαθμίας έχουμε το πάνω χέρι στη διαφορά τερμάτων.

Υ.Γ.1. Δεν είχα καταλάβει ότι αυτό εννοούσαν οι εξυγιαντές διαιτησία 50-50, όσο ζεις μαθαίνεις, γιαυτό λοιπόν και εγώ επιθυμώ στους υπόλοιπους αγώνες στο ναό να μας παίζουν οι διαιτητές 50-50, με 9 παίκτες οι αντίπαλοι και μούφα πέναλτι.

Υ.Γ.2. Μετά την ταινία «Ο δολοφόνος με το πριόνι» κάνει πρεμιέρα η ταινία «Ο δολοφόνος με το κασκόλ» τι έχουν να μας πουν οι κριτικοί; Εεε οι εισαγγελείς ήθελα να γράψω….

Υ.Γ.3. Το δα και αυτό… που πας ρε Θρύλε χωρίς επενδύσεις και μεταγραφές το Γενάρη να κερδίσεις το ΑΕΚ εεε;; που πας;;; Το χετε τερματίσει εκεί στην ΩΡΑ ή να σας ντελιβερίσω τίποτα μπάμιες να στανιάρετε.

Υ.Γ.4 Ρε κορίτσια την τελευταία φορά που πήρατε πρωτάθλημα ήταν το 1994 ήταν τότε που ο εθνικός μας αοιδός Σάκης Ρουβάς έγραψε το άσμα που κλαίμε όλοι όταν το ακούμε θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας.

Υ.Γ.5. Ωρέ Σαββίδη εκτός το ότι έχασες από τη γριά σήμερα άκουσες τα ωραία σου μπινελίκια σου, νταξ ξεφύγανε λίγο τα παιδιά από Καβάφη, Ρίτσο και Ελύτη και το ρίξανε στα γαλλικά, δε μαζεύεις και αυτόν τον Τζαβέλλα στο χωριό σου να μετράει καθίσματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα