Η ζωή μου όλη ....

20:44 4/3/2015 - Πηγή: Bam

Άκη Πάνου

normal; line-height: normal; -webkit-text-size-adjust: auto; text-align: center;" /pp align="center" Open Sans', sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; line-height: normal; -webkit-text-size-adjust: auto; text-align: center;"20 Φεβρουαρίου έκτακτη φιλική συμμετοχή /pp align="center" Open Sans', sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; line-height: normal; -webkit-text-size-adjust: auto; text-align: center;">Μανώλης Μητσιάς

Γιώργος Μαργαρίτης

6 Μαρτίου έκτακτη φιλική συμμετοχή

Θοδωρής Παπαδόπουλος

Αυτοδίδακτος μουσικός ο Άκης Πάνου με έφεση αρχικά στη στιχουργική ολοκληρώνει από τα πρώτα του τραγούδια «προσωπικότητα» ξεχωριστή στο δισκογραφικό γίγνεσθαι . Ακολουθεί την «ολιστική» τέχνη της τραγουδοποιίας γράφοντας τον στίχο και τη μουσική στα τραγούδια του και μερικές φορές κατασκευάζοντας και τα όργανα που τα παίζει. Η αιχμηρή του πένα, η ενδοσκοπική και αναλυτική ματιά του τον κάνουν μοναδικό και του δίνουν θέση μαζί με τους κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού. Τα τραγούδια του έχουν το πάθος και την φλόγα του έρωτα, της κοινωνικής αδικίας και του ονείρου. Τα τραγούδησαν σε πρώτες αλλά και πολλαπλές εκτελέσεις οι καλύτεροι τραγουδιστές της Ελλάδας.

«Εγώ είμαι ρεμπέτης 100%. Εθελοντής ρεμπέτης. Όχι κληρωτός. Γιατί ο κληρωτός υπάρχει περίπτωση να απολυθεί. Ενώ εγώ θα μείνω για πάντα ρεμπέτης. Λένε πως τέλειωσε το ρεμπέτικο, πεθάναν οι ρεμπέτες. Μήπως εννοούν ρεμπέτη αυτόν που έπινε αργιλέ; Πρέπει να ξέρουν ότι αυτοί που λέγανε «πίνω αργιλέ», τότε που το λέγανε, το χασίσι είχε δέκα μέρες η οκά. Ενώ τώρα έχει φτάσει πέντε χρόνια το δράμι - και να ’ταν δράμι… Ας μην περιμένουν επομένως στους καιρούς μας τέτοιες εξομολογήσεις…

Είμαι πια 15 χρονώ. Το σπίτι δεν με χωράει. Είμαι μόνος μου. Από τη μια το ζευγάρι, οι γονείς μου. Από την άλλη τα κορίτσια, οι αδερφές μου. Και στην άκρη εγώ, ολομόναχος. Ευτυχώς που υπάρχει μουσική. Και η σέγα. Την πιάνω στα χέρια μου και φτιάχνω αγγέλους με το κόντρα πλακέ. Εκείνα τα χρόνια ο Λαιμός έχει στην Καλλιθέα ένα θέατρο. Πηγαίνω και παίζω τα βράδια από τα παρασκήνια, μαζί με τον Λευτέρη. Είμαστε η ορχήστρα και πληρωνόμαστε. Ύστερα μπλέκω με τον Καρανικόλα, τον Σιμόπουλο, τον Ορφέα τον Κρεούζη, και τρέχω μαζί τους, όπου πάνε, τα σαββατοκύριακα για δουλειά.

Στο αφιέρωμα θα συμπράξουν ως έκτακτοι προσκεκλημένοι, στις 20 Φεβρουαρίου ο Μανώλης Μητσιάς ερμηνεύοντας τραγούδια από τον δίσκο «ΠΑΡΩΝ» και στις 27 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Μαργαρίτης ερμηνεύοντας τραγούδια από τον δίσκο «Τελευταίος πυρετός».

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιάννης Καραμανιόλας - Κοντραμπάσο

Άγγελος Σφακιανάκης – κρουστά

www.gialino.gr

Ώρα έναρξης: 22:30

10€ με μπύρα/ κρασί στο bar

40 φιάλη κρασί ανά 2 στο τραπέζι
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Η ζωή μου όλη ....,