«Επέστρεψε για το Μουντιάλ ο Κέβιν»

00:28 7/1/2018 - Πηγή: Bam
Μεγάλες είναι οι φιλοδοξίες της εθνικής ομάδας του Βελγίου για μια μεγάλη πορεία στο προσεχές Μουντιάλ της Ρωσίας.Οι «κόκκινοι διάβολοι» διαθέτουν στις τάξεις τους παικταράδες και μέσα σ’ αυτούς τα τοπικά ΜΜΕ προοιωνίζουν ότι θα βρίσκεται και ο Κέβιν Μιραλάς, λόγω Θρύλου!

«Ο Μιραλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό
για το Μουντιάλ», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος στην ηλεκτρονική έκδοση της «L’ Avenir» και μέσα στο ρεπορτάζ εξηγεί μεταξύ άλλων:

«Επιθυμώντας να ξανακερδίσει χρόνο συμμετοχής, ώστε να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ο διεθνής Βέλγος σε 59 αγώνες (10 γκολ) και γι’ αυτό επιστρέφει σε έναν σύλλογο που γνωρίζει καλά. Πράγματι ο παίκτης από την Λιέγη αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2010-2012, πριν πάει στην ομάδα του Λίβερπουλ.

Με τον σύλλογο του Πειραιά κέρδισε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας και ψηφίστηκε ως παίκτης της χρονιάς το 2012. Σε 71 παιχνίδια με την ελληνική ομάδα σημείωσε 34 γκολ και μοίρασε 13 ασίστ, τερματίζοντας πρώτος σκόρερ της σεζόν 2012».

Φυσικά δεν περνάει απαρατήρητο ότι στην επιστροφή του ο Μιραλάς στον Ολυμπιακό θα βρει άλλους 4 Βέλγους, καθώς σημειώνεται ότι θα έχει παρέα και τους συμπατριώτες του Προτό, Οτζίτζα, Ζιλέ και Ένγκελς.

gavros.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα