Ένα ρόστερ φτιαγμένο για σεντόνι

14:25 3/9/2017 - Πηγή: Bam
Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Βάλτα κάτω να δεις τι έγινε φέτος το καλοκαίρι για να πάρεις τα χαμπάρια σου. Ούτε πέντε, ούτε δέκα, ούτε δεκαπέντε. Ο Ολυμπιακός έριξε στο φετινό του ρόστερ 23 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τις εφορίες που υπολογίζουν οι άλλοι για να φουσκώνουν τα ποσά κι έφτιαξε μια ομάδα που έχει τρομερές και πολλές λύσεις παντού.

Ο Καπίνο βρήκε σημαντικό ανταγωνισμό στο πρόσωπο του Προτό, στα στόπερ μπήκε
ένας ακόμα στον λογαριασμό για τον οποίο ο Ολυμπιακός έδωσε 7 και βάλε εκατομμύρια, στις άκρες υπάρχουν από δύο εξαιρετικές λύσεις με Μίλιτς, Κούτρη, Φιγκέιρας και τον Ομάρ, στα χαφ γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος με παίκτες για όλα τα γούστα και όλες τις δουλειές, ενώ και στην επιθετική γραμμή οι ήδη υπάρχοντες βρήκαν παρέα από τον Τζούρτζεβιτς που μπορεί να παίξει με ευκολία όλες τις θέσεις της μπροστινής τριάδας. Με λίγα λόγια το ρόστερ που έφτιαξε φέτος ο Ολυμπιακός είναι το πιο γεμάτο σε όλες τις θέσεις των τελευταίων ετών.

Ένα ρόστερ που ταιριάζει σε μια ομάδα που διεκδικεί τις πιθανότητές της να διακριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ενός ακόμα μεταγραφικού παζαριού λοιπόν ο Ολυμπιακός, ο οποίος μάλιστα τα πολλά τα χρήματα τα έριξε στο παζάρι – για να προλάβω τους ξυπνιτζήδες – πριν εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλήθεια είναι βέβαια και κάτι ακόμα. Στο φετινό παζάρι δεν έπαιζε μόνος του ο Ολυμπιακός. Πήραν και οι άλλοι παίκτες και μάλιστα έκαναν και κινήσεις της προκοπής. Έστω και την τελευταία στιγμή, έστω και με δανεικούς ή δανεικά έφτιαξαν τα ρόστερ τους αρκετά για να μην το χάσουν το πρωτάθλημα πριν καν μπουν τα κρύα.

Για να αφήσουμε την πλάκα πάντως είναι και μια ελπίδα όλα αυτά που έγιναν στις μεταγραφές. Ελπίδα να ασχοληθούν όλοι περισσότερο με τους παίκτες, με την μπάλα, με όσα γίνονται στο χορτάρι και να μην το γυρίσουν στο αγαπημένο τους σπορ που είναι η γκρίνια και η διαιτητοκουβέντα…
Keywords
Τυχαία Θέματα