Δεν πάει πουθενά ο Τσόρι

13:29 17/11/2016 - Πηγή: Bam
Τα μεταγραφικά δεν λείπουν από την καθημερινότητα του Ολυμπιακού, με νέα σενάρια και πληροφορίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα περί απόφασης του Τσόρι Ντομίνγκες να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για την Ρίβερ Πλέιτ ακόμα
και την περίοδο του Ιανουαρίου, αφού φανερά δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Πάουλο Μπέντο. Αυτό όμως δεν ισχύει στο ελάχιστο, αφού ο Τσόρι φαίνεται αποφασισμένος να παλέψει για να επιστρέψει στο προσκήνιο αγωνιστικά. Τόση είναι η... κάψα του που προπονήθηκε κανονικά παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες.

Ψήνεται ανταλλαγή Σιώπη-Ζντιέλαρ;

Σενάριο επιστροφής του Μανώλη Σιώπη στον Ολυμπιακό υπάρχει για το προσεχές μεταγραφικό παράθυρο. Το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την υπόθεσή του.Ο Πανιώνιος δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει μεσούσης της σεζόν, γιατί είναι βασικότατο μέλος των "κυανέρυθρων" και σύμφωνα με την "Goal" προσανατολίζεται να ζητήσει τον νεαρό Σέρβο και πολλά υποσχόμενο αμυντικό χαφ του Ολυμπιακού, Σάσα Ζντιέλαρ που δεν βρίσκεται φέτος στα πλάνα του Μπέντο.

Διστακτικός ο Ανσαριφάρντ

Τέλος, διστακτικός να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του εμφανίζεται ο διεθνής φορ του Πανιωνίου Καρίμ Ανσαριφάρντ. Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών είναι δεδομένο αλλά ο ίδιο ο παίκτης διστάζει για δυο κυρίως λόγους. Αφενός έχει βάλει στόχο να αγωνιστεί στο εξωτερικό, σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και αφετέρου φοβάται πως στον Ολυμπιακό θα "χαθεί" και δεν θα έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής όπως τώρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Και οι Ισπανοί για Σιόβα

Την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς της επιθυμεί η Μπέτις, η οποία φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Σιόβα. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο διεθνής στόπερ αποτελεί προσωπική επιλογή του Βίκτορ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Έλληνα άσο από το πέρασμά του ως βοηθός του Μίτσελ και πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού πριν μερικές εβδομάδες.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «sevilla eldesmarque» αναφέρεται στον πρόσφατο τραυματισμό που είχε ο Σιόβας και τον πήγε πίσω, όμως επιμένει πως ο Ισπανός τεχνικός θα ήθελε πολύ να ενισχύσει με εκείνον τα μετόπισθεν της ομάδας του.
Keywords
Τυχαία Θέματα