Μπαράζ απολύσεων με «τιτιβίσματα»!

15:03 25/10/2016 - Πηγή: Bam

Εκατοντάδες περικοπές θέσεων εργασίας φέρεται να σχεδιάζει το Twitter, υπενθυμίζοντας ότι τα «social media» δεν κρύβουν μόνο λάμψη, αλλά και ανεργία.




Το 8% του εργατικού του δυναμικού, περίπου 300 θέσεις, θα περικόψει το Twitter, με μία ανακοίνωση, που, σύμφωνα με το Bloomberg, ενδεχομένως να εκδοθεί μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Η εταιρία που προσπαθεί,
εδώ και πολύ καιρό, να επιβάλει τη θέση της στους κοινωνικούς ιστότοπους, βλέπει τα οικονομικά αποτελέσματα του 3ου τριμήνου του 2016 να παραμένουν αρνητικά.

Και πριν από ένα χρόνο τέτοιες ημέρες, ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, είχε ανακοινώσει περίπου τον ίδιο αριθμό απολύσεων.

Το ό,τι κάτι άσχημο «μαγειρεύεται» για τους εργαζόμενους, προμηνύει και η στάση των υπευθύνων να μην σχολιάσουν το ρεπορτάζ του Bloomberg.

Δεν χρειάζεται και βαθύτερη ανάλυση, τη στιγμή που ο αγώνας του Twitter να επεκτείνει τη βάση των χρηστών του, απέναντι στους άμεσους αντιπάλους του, το Facebook και το Instagram, δεν έχει τα ποθητά για το ίδιο αποτελέσματα.

Ως συνέπεια, η μετοχή της εταιρείας έχει χάσει το 40% της αξίας της, κατά τους τελευταίους 12 μήνες.

Φήμες που κάνουν το γύρο των διεθνών ΜΜΕ, θέλουν την ίδια ώρα πολλές εταιρείες του Διαδικτύου, ανάμεσά τους η Apple και η Google, να ενδιαφέρονται να εξαγοράσουν το Twitter.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/mparaz-apolusewn-me-titibismata/3235959
Keywords
Τυχαία Θέματα