Απ’ τον λαιμό και… πάρτους κάτω

14:49 24/10/2017 - Πηγή: Bam
Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Είναι τόσο στα χάι τους αυτοί εκεί πάνω, τα βαφτιστήρια του Αλέξη, που λες και δεν έχασαν στο ντέρμπι. Αποφεύγουν να κάνουν κουβέντα για τον τρόμο που τους πιάνει κάθε φορά που κατηφορίζουν από τα Τέμπη, βλέπουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομαδάρα και λένε απλά πως το γεγονός ότι έκτος έδρας κάνει πορεία ομάδας που προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία είναι μια απλή λεπτομέρεια. Μάγκες, έτσι είναι αν έτσι νομίζετε, αλλά αν νομίζετε ότι με το μυαλό σας να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε άκρη και θα μπορέσετε
κάποια στιγμή να πάρετε πρωτάθλημα κάνετε μεγάλο λάθος.

Τι χρειάζεται για να πάρει μια ομάδα πρωτάθλημα σας το έδειξε ο Ολυμπιακός την Κυριακή το βραδάκι. Τζάμπα μαθήματα πρωταθλητισμού. Από τη μία έβλεπες τον Φορτούνη να πιέζει σε κάθε ευκαιρία τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να πέφτει για τάκλιν πιο συχνά και από μπακ δεξί, από την άλλη ο Μαουρίτσιο με το που πήγαν δύο – τρία παλικάρια κοντά του για να τον προσέχουν τα βρόντηξε κι έκανε σαν να βγήκε από το ματς μόνος του.

Έβλεπες τον Σισέ να βγάζει πάθος και συναίσθημα ακόμα και στις αποκρούσεις λες κι είχε βάλει γκολ σε τελικό Μουντιάλ και από την άλλη τον Μάτος που τράβηξε τη φανέλα σχεδόν όλης της 11άδας του Ολυμπιακού. Αυτά τα ματς δεν τα παίζεις, μάγκες. Αυτά τα ματς τα κερδίζεις. Και όταν είσαι ακόμα σε στάδιο ανοικοδόμησης όπως είναι ο Ολυμπιακός που προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μετά τα εγκλήματα του Χάσι δεν το ρίχνεις στην ποιότητα και στην κορδέλα. Τον πιάνεις τον αντίπαλο από το λαιμό και προσπαθείς να τον ρίξεις στο καναβάτσο.

Γι’ αυτό και είναι δύο φορές σημαντική η εικόνα του Φορτούνη στο ματς αυτό, γιατί περνά και το μήνυμα στους συμπαίκτες του, γι’ αυτό είναι και τεράστιο κέρδος ο φανατισμός του Σισέ ακόμα και όταν έδιωχνε την μπάλα πλάγιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα