Άγριο κράξιμο για τον γυρολόγο

11:23 19/10/2016 - Πηγή: Bam
Η ΑΕΚ απέλυσε τον Τιμούρ Κετσπάγια και μέσα σε λίγες ώρες προσέλαβε τον Ζοζέ Μοράις, τον οποίο η προπαγάνδα φρόντισε να μας παρουσιάσει ως έναν πολύ μεγάλο προπονητή.

Η αλήθεια, ωστόσο, για μία ακόμα φορά είναι εντελώς διαφορετική. Είναι τυχαίο άραγε ότι ο συγκεκριμένος από το 2000 μέχρι σήμερα έχει αλλάξει 17 ομάδες; Και τι ομάδες...

Πρώτης... γραμμής όπως η Βεστφάλια Χέρνε (2001-200), Δρέσδη (2002), Σάντα Κλάρα (2004), Αλ Χαζμ (2007), Σταντ Τινίσιεν (2008), Υεμένη (2008), Εσπεράνσε (2008-2009) και Αλ Σαμπάμπ (2014), ενώ
η τελευταία ομάδα που προπόνησε ήταν η Αντάλιασπορ, η οποία φέτος σε 7 αγώνες είχε μόλις 3 βαθμούς με 3 ισοπαλίες! Η τουρκική ομάδα ήταν τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα και η διοίκησή της έδιωξε τον Μοράις με τις... κλωτσιές. Αν έμεινε στην Τουρκία, η ομάδα θα πέφτε κατηγορία για... πλάκα.

Αυτό είναι λοιπόν το... πουλέν που ανέλαβε την ΑΕΚ. Αν τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός οι «αντικειμενικοί» θα έγραφαν μέρα νύχτα και θα πέρναγαν τη ζωή του από... κόσκινο. Τώρα που πήγε στην ΑΕΚ η προπαγάνδα κάνει τα στραβά μάτια. Όμως, όσο και αν προσπάθησαν να τον παρουσιάσουν ως... προπονητάρα, ο κόσμος μπήκε στο ίντερνετ, βρήκε τα πεπραγμένα του και κατάλαβε ότι ο συγκεκριμένος είναι κατώτερος ακόμα και από τον Κετσπάγια. Τόσο μεγάλη είναι η επένδυση του... εξυγιαντή Μελισσανίδη.

Γι’ αυτό το λόγο οι οπαδοί της ΑΕΚ έριξαν μεγάλο κράξιμο στην διοίκηση της ομάδας τους, μόλις ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μοράις. «Ρε πού τον βρήκαμε αυτόν;», «γιατί δεν παίρνατε τον Τοπαλίδη, βοηθός πρωταθλητή Ευρώπης», «σοβαρή κίνηση», «στρατηγική από τα LIDL», «είστε το λιγότερο τραγικοί στην ΠΑΕ», «για το Θεό ρε αγιογδύτη, βάλε κανένα φράγκο να πάρουμε κανονικό προπονητή» ήταν μερικά από τα σχόλια στη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook.
Keywords
Τυχαία Θέματα