O Aη Γιώργης ο Πρίντεζης!

12:20 23/3/2017 - Πηγή: Bam
Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για την …αύρα Κωνσταντινούπολης που είχε ο τρόπος με τον οποίο νίκησε ο Ολυμπιακός και υποκλίνεται στον κόσμο του Αστέρα και στον Γιώργο Πρίντεζη

Εδώ μάγκες μου μιλάμε για επανάληψη του ιστορικού έργου της Κωνσταντινούπολης! Απλά την πάσα για το πεταχτάρι την έκανε αντί για τον Σπανούλη ο Γκριν. Πολλά μπορούμε να πούμε για τη νέα μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι σε έναν άλλο θρύλο, τον Ερυθρό Αστέρα.

Το πρώτο είναι η μαγική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Αστέρα. Να παίζει η ομάδα σου ματς ζωής και θανάτου κι εσύ να φωνάζεις «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» είναι πράγματι μαγεία. Οι οπαδοί του Αστέρα στήριξαν μέχρι εκεί που δεν παίρνει την ομάδα τους αλλά τίμησαν με το παραπάνω τους δεσμούς φιλίας με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Μεγάλη μαγκιά να καθαρίζεις ένα ακόμα παιχνίδι έχοντας πρωταγωνιστές τους έλληνες παίκτες. Τιμή και δόξα στον Αγραβάνη που περιμένει υπομονετικά στον πάγκο και όταν μπαίνει όχι μόνο δεν φαίνεται η σκουριά αλλά σε κρίσιμες στιγμές γίνεται πρωταγωνιστής. Το ίδιο συμβαίνει και με τον …αναγεννημένο Παπανικολάου που το πήρε πάνω του όταν η ομάδα κόλλησε στο δεύτερο ημίχρονο. Για τον Πρίντεζη ότι και να γραφτεί είναι λίγο. Μιλάμε για πραγματικό αρχηγό όταν δεν μπορεί ο Σπανούλης που λαβωμένος κι απόψε δεν μπορούσε. Ακόμα κι όταν η μπάλα καίει ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο να βγάζει τα κάστανα από την φωτιά ακόμα και χωρίς τον αρχηγό του. Τον πρώτο γιατί υπάρχει κι ο δεύτερος….

Δεν θέλω να σκέφτομαι τι συζήτηση θα κάναμε τώρα αν δεν γινόταν η …πατατιά με την Γαλατασαράι…. Λέω μόνο πως αυτή η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχει την χημεία το κλίμα και την ομοιογένεια που μπορεί να βάλει κάτω τα χοντρά συμβόλαια και το μεγάλο ταλέντο που συσσωρεύουν άλλες ομάδες. Μόνος φόβος κάποια νεκρά διαστήματα όπως αυτά στο δεύτερο ημίχρονο.Υπάρχουν όμως αυτά και μένει στηη μνήμη το νέο απίθανο πεταχτάρι του Αη Γιώργη του Πρίντεζη. Αντε και τον Απρίλη στην Πόλη…

---------------------------------------------------------------------------

Δείτε το 3ο επεισόδιο του Μπάμπη Χριστόγλου στο BAM TV:
Keywords
Τυχαία Θέματα