Eτοιμος να κάνει τριπλό «χτύπημα»

11:57 26/5/2017 - Πηγή: Bam
Στην κορυφή της ειδησεογραφίας του Ολυμπιακού παραμένει το θέμα του προπονητή, αλλά πλέον είναι αρκετά ζωηρός και στο μεταγραφικό κομμάτι, όπου δείχνει έτοιμος να κάνει τριπλό «χτύπημα».

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία σε τρεις υποθέσεις και δείχνουν έτοιμοι να κάνουν τρεις πολύ καλές προσθήκες. Πρόκειται για τους Βλάντιμιρ Βάις, Γκονσάλο Ροντρίγκες και Φελίπε Μόρα.

Ο Σλοβάκος εξτρέμ, που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού
τη σεζόν 2013-14 και κορυφαία στιγμή της καριέρας του στον Πειραιά ήταν το εντυπωσιακό γκολ με την Παρί Σεν Ζερμέν, έχει σοβαρές πιθανότητες να επιστρέψει στον Πειραιά. Οι υποχρεώσεις του με την Αλ Γκαράφα έχουν ολοκληρωθεί, έχει ήδη το μυαλό του στην εθνική Σλοβακίας και μάλλον και στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δείχνει διάθεση να ρίξει αρκετά το κασέ του (παίρνει περίπου 2,5 με 3 εκατ. ευρώ ετησίως) και το εμπόδιο στην υπόθεση είναι η ομάδα του. Ζητάει παραπάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ που φαίνεται ότι είχε θέσει ως αρχικό ποσό σε προφορική συμφωνία που είχε κάνει με τον παίκτη.

Σε πολύ καλό δρόμο είναι η υπόθεση του Γκονζάλο Ροντρίγκες. Ο πρωταθλητής Ελλάδος ετοιμάζει πρόταση κοντά στις απαιτήσεις του 33χρονου αμυντικού, τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο και από διάρκειας συμβολαίου, με τον Αργεντινό να ζητά διετές. Υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ιταλικές ομάδες. Την Μπολόνια που δύσκολα θα καλύψει τα «θέλω» του και τη Λάτσιο που δεν τον προορίζει για βασικό.

Σε ό,τι αφορά τον Φελίπε Μόρα, ο Ολυμπιακός προσπαθήσει να τον κλείσει προτού το πράξει κάποιες από τις ομάδες από Ισπανία και Μεξικό που τον έχουν βάλει στο «στόχαστρο». Έχει ρήτρα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν θεωρείται και μεγάλο ποσό για έναν παίκτη 24 ετών και με το δικό του προφίλ και τα δικά του χαρακτηριστικά. Η Ουνιβερσιδάδ προσπαθεί να αποκτήσει το υπόλοιπο 30% των δικαιωμάτων του ώστε να έχει πλέον το 100% και του έχει προτείνει νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές, ώστε να του βάλει και νέα ρήτρα. Σύμφωνα με δημοσιογράφους από τη Χιλή εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη το τι θα γίνει και φαίνεται ότι πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση που οδεύει σε καλό δρόμο για τον Ολυμπιακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα