Υπομονή, ένας μήνας έμεινε

09:43 5/7/2017 - Πηγή: Fimotro

Τετάρτη και το πρόγραμμα της ημέρας ίσως είναι το πιο άδειο του καλοκαιριού. Δεν υπάρχει τίποτα αξιοσημείωτο ν’ ασχοληθούμε. Εκτός βέβαια από τους λάτρεις του τέννις. Αυτοί έχουν να ασχοληθούν με το Γουίμπλετον. Για όλους τους υπόλοιπους, τους κοινούς θνητούς που τους απασχολεί το ποδόσφαιρο, άντε και το μπάσκετ, εμείς είμασττε εδώ!

Δες τα πάντα για τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Ας αρχίσουμε από τα διικά μας. Σούπερλιγκ 2017-2018. Το νέο ελληνικό πρωτάθλημα θα αρχισει στις 19 Αυγούστου. Με νέο σύστημα διεξαγωγής, αφού ο πρωταθλητής θα προκύπτει από τα play-off φέτος.

Νωρίτερα

απ’ όλα τα πρωταθλήματα αρχίζει η Γαλλία. Η πρώτη αγωνιστική της Λιγκ 1 θα είναι στις 5 Αυγούστου! Οι Γάλλοι παραδοσιακά ξεκινούν νωρίς, αλλά φέτος θέλουν να έχουν τελειώσει όσο γρήγορα γίνεται για να είναι απερίσπαστη η προετοιμασία της εθνικής ενόψει του Μουντιάλ.

Στην Αγγλία, το κατά γενική ομολογία καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, η Πρέμιερ Λιγκ θα αρχίσει στις 12 Αυγούστου. Εννοείται πως όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος είναι ήδη αποφασισμένο και οι ημερομηνίες για τις 38 αγωνιστικές έχουν ανακοινωθεί.

Στη Γερμανία, η Μπουντεσλίγκα ξεκινάει στις 18 Αυγούστου. Το πρώτο ματς θα είναι ένα κλασσικό ντέρμπι ονομάτων μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στην Ισπανία, η Λα Λίγκα αρχίζει στις 19 Αυγούστου ωστόσο το πρόγραμμα θα αποφασιστεί στις 20 Ιουλίου.

Στην Ιταλία τέλος, η προγραμματισμένη πρεμιέρα είναι στις 19 Αυγούστου, όμως κι εκεί δεν έχει πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα