Υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης στα 18 τάσσεται ο υφυπουργός γεωργίας β. κόκκαλης

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στο νομό Λάρισας και υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης στα 18. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, ο κ. Κόκκαλης σημείωσε : Προσωπικά ειμαι υπέρ αυτής της ρύθμισης γιατί ετσι οι νέοι θα πηγαίνουν στρατό και σε νεαρή ηλικία θα ξεμπερδεύουν ώστε στη συνέχεια να εχουν ελεύθερο το χρόνο για σπουδές και για επαγγελματική αποκατάσταση.
Ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης μιλώντας για το ιδιο θέμα ειπε επίσης οτι σε κάθε περίπτωση θα αποφασίσει η κοινωνία αν προχωρήσει αυτή η ρύθμιση και γίνει νόμος.
Σε οτι αφορά τα θέματα των αγροτών και κτηνοτρόφων , αποκάλυψε πως το υπουργείο του βρίσκεται αυτη την ωρα σε διαπραγμάτευση με την ευρωπαϊκή Ένωση γιατί η χώρα πρέπει να επιστρέψει μερικά εκατομμύρια ευρω, πίσω στους ευρωπαίους απο προγράμματα που είχαν ληφθεί επι Υπουργείας Σωτ. Χατζηγάκη και για δάνεια προς αγροτικούς Συναιτερισμούς που στην συνέχεια πτώχευσαν. Ειναι μια διαδικασία που βρίσκεται ειπε σε εξέλιξη για να δούμε πως θα γίνει , είτε με ρύθμιση είτε με οτιδήποτε άλλο για να επιστρέψουμε τα χρήματα που απαιτούν απο την ευρωπαϊκή ενώση. Ο κ. Κόκκαλης ανέφερε πως η Ε.Ε με έγγραφό της ζητά εξηγήσεις γιατί μέχρι τώρα τα χρήματα αυτά δεν επέστρεψαν στα κοινοτικά ταμεία της Ένωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα