Υπέγραψε για ένα χρόνο στη γιουνάιτεντ ο ιμπραχίμοβιτς

17:30 24/8/2017 - Πηγή: Fimotro

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 36χρονος στράικερ, που υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Απρίλιο, υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους».

Δεν πάει αλλού ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, μένει στο Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι ο Σουηδός φορ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και έτσι η σεζόν 2017-2018 θα τον βρει στο «Ολντ Τράφορντ». Ο 36χρονος στράικερ θα φορά τη φανέλα με το Νο10.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο

σημείωσε 28 γκολ σε 46 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα, στην οποία τον Απρίλιο υπέστη ρήξη χιαστού. Ο Σουηδός υποστήριξε με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Είμαι πίσω για να τελειώσω ό,τι άρχισα. Ήταν πάντα επιθυμία και δική μου και της ομάδας να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Ανυπομονώ να ξαναπαίξω στο Ολντ Τράφορντ, όπως επίσης ξέρω ότι θέλω το χρόνο μου, ώστε να σιγουρευτώ ότι είμαι έτοιμος. Δούλευα σκληρά αυτό το διάστημα και ακόμη το κάνω, με σκοπό να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν γυρίσω».

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέφερε: «Είμαστε ευχαριστημένοι που ο Ζλάταν είναι στο δρόμο της επιστροφής και ικανοποιημένοι που θα έχουμε στην ομάδα τυη φιλοδοξία του και την εμπειρία του. Μετά τη συμβολή του στην περασμένη σεζόν, αξίζει την εμπιστοσύνη μας και θα είμαστε υπομονετικοί μέχρι να επιστρέψει. Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Ο Ζλάταν (γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου 1981) θα μείνει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στη Γιουνάιτεντ, έχοντας παίξει κατά το παρελθόν σε Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Παρί Σεν-Ζερμέν. Με την Εθνική Σουηδίας έχει παίξει σε 116 ματς και έχει σημειώσει 62 γκολ.

Πηγή:sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα