''ξεστηνουν'' σιγα - σιγα σχολικοι φυλακες και καθαριστριες...

17:31 4/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Το σκηνικό στο σημείο που τελειώνει η οδός Νίκης έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες. Εκεί που για πάνω ...
από ένα χρόνο καθαρίστριες και σχολικοί φύλακες είχαν κατασκηνώσει, διαμαρτυρόμενοι για το ότι έχασαν τη δουλειά τους, με καθημερινή κινητικότητα και σκηνικά που χάραξαν τη μνήμη όλων με πορείες και διαμαρτυρίες σε σχεδόν καθημερινή βάση έξω από το υπουργείο οικονομικών... Τώρα φαίνεται πως όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν.

Πέρα από τα πανό διαμαρτυρίας και κάποιες σκηνές που έμειναν άδειες πια το μόνο που κρατάνε
όπως λένε τώρα είναι η αισιοδοξία ότι η αδικία που υπέστησαν θα σταματήσει με εκείνους να βρεθούν και πάλι πίσω στις δουλειές τους.

«Έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία βέβαια και περιμένουμε να πάρουν σάρκα και οστά όλα όσα ακούσαμε να μας λένε οι κ. Κατρούγκαλος και Βαρουφάκης. Είναι ένας εφιάλτης που όπως όλα δείχνουν φτάνει στο τέλος του. Ταλαιπωρηθήκαμε τόσο πολύ όλο αυτό το χρονικό διάστημα όπου πρέπει να σας πω ότι πολύς κόσμος καταστράφηκε οικονομικά και όχι μόνο μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη όταν δηλαδή βρεθήκαμε από τη μια στιγμή στην άλλη στο δόμο. Ήταν τόσο αιφνιδιαστικό, τόσο ξαφνικό, τόσο οδυνηρό. Για μένα ήταν μία περίοδος που δε θα μπορέσω να τη ξεχάσω ποτέ, σας διαβεβαιώνω. Σκεφτείτε ότι έμαθα για το ότι χάνω τη δουλειά μου μία μέρα μετά τον ερχομό του παιδιού μου στον κόσμο. Ένα τόσο όμορφο γεγονός που θα άλλαζε τη ζωή μου σκιάστηκε από την αρχή μίας περιόδου όπου υπέφερα και συνεχίζω να υποφέρω σε οικονομικό επίπεδο. Μακάρι να πάνε τα πράγματα καλά», λέει αποκλειστικά στο protothema.gr ο Νίκος Σχοινάς σχολικός φύλακας που σήμερα όπως λέει έχει τουλάχιστον την ευκαιρία να μπορεί να ονειρεύεται ξανά και να ελπίζει ότι θα του ξαναδοθεί η δουλειά του, θα μπει ξανά σε ένα ρυθμό η ζωή του μετά από μία φρικτή ταλαιπωρία που διέλυσε και τον ίδιο αλλά και άλλους συναδέλφους του όπως λέει χαρακτηριστικά.

Αυτό που περιμένει τώρα, όπως επισημαίνει είναι: «Να συναντηθούμε επίσημα πλέον με τον κ. Κατρούγκαλο πριν τις προγραμματικές δηλώσεις και να μας πει τι θα γίνει επιτέλους με μας, μακάρι όλα να πάνε καλά», καταλήγει.
Keywords
Τυχαία Θέματα