Τρομερός ο παπαγιάννης στο summer league

09:58 13/7/2017 - Πηγή: Fimotro

Τις πρώτες ημέρες του Summer League του Las Vegas o Γιώργος Παπαγιάννης δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά. Με το Sacramento ωστόσο να παρατάσσεται στον αγώνα του πρώτου γύρου των playoffs του τουρνουά κόντρα στους Bucks χωρίς τον De’Aaron Fox (No5 στο draft) και τους δευτεροτείς Buddy Hield και Malachi Richardson τα δεδομένα άλλαξαν. Και ο Έλληνας center δεν άφησε

την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη.

Ο Παπαγιάννης ήταν ένα πραγματικό «θηρίο» κάτω από τα καλάθια, έχοντας 17 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κοψίματα σε 28 λεπτά συμμετοχής και παρέα με τον Skal Labissiere (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ) οδήγησαν τους Kings στη νίκη με 69-65 και παράλληλα στην πρόκριση στον επόμενο γύρο. Χρόνο συμμετοχής μάλιστα πήρε και ο (έχων Ελληνικές ρίζες) Naz Mitrou-Long, έχοντας 7 πόντους και 5 ριμπάουντ στα 24 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ. Μελανό σημείο του αγώνα για τους Kings ήταν ο τραυματισμός του Frank Mason III (Νο34 στο draft), ο οποίος υπέστη διάστρεμμα.

Για τους Bucks, o Rashad Vaughn και ο Sterling Brown είχαν από 12 πόντους, ενώ ο D.J Wilson (No17 στο draft) είχε μόλις 7 πόντους με 3/11 σουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα