Τουρκος κανει δωρεαν τατουαζ σε ασθενεις με αλτσχαιμερτο ονομα τους !

12:39 17/9/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ...
Ο 18χρονος Τούρκος Burak Danişmend ασχολείται με το τατουάζ στη Σμύρνη. Ο νεαρός καλλιτέχνης, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, έχει προσφερθεί ...
στους συγγενείς ατόμων που πάσχουν από Αλτσχάιμερ να χαράσσει σε εμφανές σημείο στα σώματα των ασθενών το όνομά τους, για να βρίσκονται ευκολότερα, όταν αυτοί χάνονται.

Ο νεαρός έχει προσφερθεί να κάνει το ίδιο και με ασθενείς που πάσχουν από άλλες ψυχικές διαταραχές και ένα τατουάζ με το όνομά τους θα τους βοηθούσε, όταν χάνονται, να τους εντοπίζουν πιο γρήγορα οι δικοί τους άνθρωποι.


Ο ίδιος καλλιτέχνης, στο παρελθόν, έκανε τατουάζ, χωρίς να παίρνει χρήματα, σε όσους συμπατριώτες του ήθελαν να έχουν στο σώμα τους την υπογραφή του ιδρυτή της τουρκικής Δημοκρατίας Κεμάλ Ατατούρκ.

Σε μια δήλωσή του ο Danişmend αναφέρει: «Για τους ασθενείς με Αλτσχάιμερ είναι πολύ εύκολο να χαθούν. Το να βρεθούν καθίσταται δύσκολο, έτσι έχω προσφερθεί στους συγγενείς τους να κάνω τατουάζ τα ονόματά τους στο σώμα τους, για να είναι ευκολότερο να βρεθούν σε τέτοιες περιπτώσεις».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα