Το πληρωσαν ακριβα...

15:07 9/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Aπό το : sport-fm.gr
Πρόστιμο συνολικού ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ανακοινώθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο...
πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά ήταν σύντομος και οξύς απέναντι στους ποδοσφαιριστές, κάνοντας λόγο για αδιαφορία και έλλειψη ομαδικότητας.
Ο ισχυρός
άνδρας του συλλόγου μίλησε ξεχωριστά και στους παίκτες που σκοράρουν για το λόγο αυτό, απαιτώντας να είναι περισσότερο αλτρουιστές. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει καμία συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου μέχρι το Μάρτιο, στέλνοντας σαφές μήνυμα πως εφόσον κάποιοι δεν αλλάξουν συμπεριφορά, δεν θα κληθούν ποτέ για συζητήσεις.
Είναι προφανές πως αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα, το πρόστιμο αυτό θα διαγραφεί και θα αποτελέσει μία κακή παρένθεση. Αν όμως επαναληφθούν ανάλογα κακές εμφανίσεις με αυτές απέναντι στη Δόξα Δράμας, θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες κυρώσεις, πιθανώς να πέσουν και κεφάλια.
Τον Βαγγέλη Μαρινάκη συνόδευαν ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλη Δουρέκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα