Το γραμμα ενος πατερα που εχασε την 17χρονη κορη του στο ''τερασ'' πουτιν...

07:51 22/7/2014 - Πηγή: Fimotro
Μια συγκλονιστική, ανοιχτή επιστολή στο «τέρας» Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε ένας Ολλανδός, ο οποίος έχασε την 17χρονη κόρη του και τη γυναίκα του,...
όταν το Boeing 777 των μαιλαισιανών αερογραμμών συνετρίβη στην ανατολίτικη Ουκρανία.

Ο άτυχος πατέρας ξεκινά την επιστολή του, αποκαλώντας «τέρας» τον Πούτιν και στη συνέχεια ξεκινά να γράφει για τη ζωή της κόρης του και τα όνειρα που είχε και τα οποία δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ.

Ο κ. Χανς Ντε Μπορστ αναφέρει ότι η 17χρονη
κόρη του σχεδίαζε να τελειώσει το Λύκειο και να γίνει μηχανικός, ενώ υπογράφει το συγκινητικό γράμμα -το οποίο τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο- ως «ο πατέρας η ζωή του οποίου καταστράφηκε».

«Κύριε Πούτιν. Πολλά ευχαριστώ στους φιλορώσους αυτονομιστές να δώσετε για τη δολοφονία του μόνο μου παιδιού», αναφέρει και προσθέτει: «Η Ελσεμιέκ θα έδινε του χρόνου τις τελικές της εξετάσεις. Τα πήγαινε καλά στο σχολείο. Ήθελε να σπουδάσει μηχανολογία στο Πανεπιστήμιο του Delft και πραγματικά ανυπομονούσε. Ξαφνικά, όμως, δεν υπάρχει πια. Χτυπήθηκε στον αέρα σε μια ξένη χώρα στην οποία λάμβανε χώρα ένας πόλεμος».

«Κύριοι, ελπίζω να είστε περήφανοι που "πυροβολήσατε" τη σύντομη ζωή της κόρης μου και μπορείτε να κοιτάτε και τον εαυτό σας στον καθρέφτη», συνεχίσει ο κ. Χανς Ντε Μπορστ, σημειώνοντας: «Ευχαριστώ και πάλι. Πραγματικά. Ο πατέρας της Ελσεμιέκ, η ζωή του οποίου καταστράφηκε».

Σημειώνεται ότι η Ελσεμιέκ Ντε Μπορστ ταξίδευε στη Μαλαισία με τη μητέρα της, τον αδερφό της και τον πατριό της για διακοπές.

Πηγή: Telegraph.co.uk
Keywords
Τυχαία Θέματα