Τι ειπε ο ε.βενιζελος εφ' ολης της υλης...

11:34 6/9/2012 - Πηγή: Fimotro
ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...
Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε για πολλά.
Άσκησε εντονότατη κριτική στον Αντώνη Σαμαρά, ...
μιλώντας για την ανάγκη συντονισμού της κυβέρνησης, λέγοντας χαρακτηριστικά
: '' Είναι δυνατόν να κάνουμε επαφές εγώ και ο κ. Κουβέλης και να μην έχουμε συνεννοηθεί με τον κ. Σαμαρά ; Είναι δυνατόν να μένει ακέφαλο το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων επειδή η Βουλή υπολειτουργεί ;
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εστίασε την κριτική του στη ΝΔ τονίζοντας ότι '' έχουμε μία κυβέρνηση που δεν είναι μονοκομματική, είναι τρικομματική και ως τέτοια πρέπει να λειτουργεί ''.
Είπε επίσης αναφερόμενος στο νέο πακέτο μέτρων : '' Επιμένουμε στην ανάγκη λήψης μέτρων, θέλουμε μέτρα αναλογικού χαρακτήρα και όχι οριζόντια ''.
Για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο είπε χαρακτηριστικά : '' Δεν είχε κανένα λόγο να παρέμβει ο οικονομικός εισαγγελέας, κάνει 100% επικοινωνιακή πολιτική.
Είπε επίσης : Αν ίσχυαν τα ισοδύναμα μέτρα που ακούσαμε στο Ζάππειο θα είχαμε και περίσσευμα 6,5 δις ευρώ.
Αναρωτήθηκε επίσης : '' Είναι δυνατόν να μην ενημερώνονται οι πολιτικοί αρχηγοί για τις κινήσεις της κυβέρνησης ; ''. Και συμπλήρωσε σχετικά : '' Εμάς δε μας ενδιαφέρει η συμμετοχή στην κυβέρνηση, μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση να αποκτήσει ρυθμό ''.
Keywords
Τυχαία Θέματα