Θρυλική ανατροπή και πάνε για την ευρωπαϊκή κούπα μέσα στην τουρκία!

22:42 12/4/2017 - Πηγή: Fimotro

Αυτά τα κορίτσια του Ολυμπιακού δεν το χάνουν! Με θρυλική ανατροπή έκαναν το 0-2 της Μπούρσα, 3-2 υπέρ τους και το Μεγάλο Σάββατο στην Τουρκία σηκώνουν το τρόπαιο του CEV Challenge Cup!

Μεγάλη Εβδομάδα και Μεγάλος Ολυμπιακός! Επική ανατροπή από τα κορίτσια του βόλεϊ και 3-2 σετ από 0-2 στο Ολυμπιακός
– Μπούρσα σε… Μαγικό Ρέντη.Είναι… φίνα λοιπόν τα κορίτσια και κάνουν τις ανατροπές!!! Ένας Ολυμπιακός που βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ από την Μπούρσα στο κατάμεστο κλειστό του Ρέντη, έκανε το 2-2 για να κλείσει το ματς με 3-2 σετ. Τρομερή προσπάθεια και μεγάλη εμφάνιση από τις ερυθρόλευκες του Κοβάσεβιτς που μείωσαν την συχνότητα των λαθών τους, έκαναν πιο αποτελεσματικές επιθέσεις και με τις Μαλασάι, Λαμπρούση, Χριστοδούλου και Χίπε να είναι σε… ηγετικούς ρόλους πήραν τον πρώτο τελικό και πάνε στον 2ο του Μεγάλου Σαββάτου στην Τουρκία (16.00) για να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Ο χαρακτήρας και η ψυχή των κοριτσιών του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με την τεράστια, θερμή συμπαράσταση και την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο λαός του Ολυμπιακού, ήταν τα στοιχεία που ολοκλήρωσαν την ανεπανάληπτη αυτή ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του αυτή πηγαίνει στη ρεβάνς της Τουρκίας θέλοντας να μην χάσει 3-0 σετ ή 3-1 σετ. Αν η Μπούρσα κερδίσει 3-2, το ματς πηγαίνει στο χρυσό σετ, το οποίο θα κρίνει την κούπα. Νίκη του Ολυμπιακού με οποιοδήποτε σκορ σημαίνει κατάκτηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα