Τετραπλη «σφαλιαρα» στο μoρφωμα της νεριτ και την κυβερνηση απο δικαιοσυνη και ebu-eurovision!

12:53 16/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Η κυβέρνηση με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και την εξαθλίωση που έχει οδηγήσει τον Ελληνικό λαό, αν και τρώει την μια δικαστική «καρπαζιά» μετά την άλλη, κάνει την πάπια η το παγώνι ανάλογα με την απόφαση και τη στιγμή. Μια τέτοια...
απόφαση ήταν και η απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων που είχε προσφύγει η διαλυμένη διοίκηση του φορέα με κυβερνητική εντολή για την αποβολή από το ρδιομέγαρο της ΠΟΣΠΕΡΤ, του συνεταιρισμού και του κυλικείου ζητώντας προσωρινή διαταγή. Η απόφαση δικαίωσε
τους ενάγοντες και παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική δικάσιμο.

Η συζήτηση για την αποβολή της ΠΟΣΠΕΡΤ από το ραδιομέγαρο και παράδοση των γραφείων που κατείχε νόμιμα, έγινε την προηγούμενη Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου. Έτσι η ΠΟΣΠΕΡΤ παραμένει μέσα στο ραδιομέγαρο, και ο συνεταιρισμός που λειτουργεί την καφετέρια και το κυλικείο ιδιώτη στο υπόγειο, θα προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους, στους εργαζόμενους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο επόμενο δικαστήριο!

Η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοινωσή της, τονίζει μεταξύ άλλων:

«Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ από την πρώτη ημέρα επιλέξαμε τον αγώνα για να προστατεύσουμε τους θεσμούς και τα συνταγματικά και ατομικά μας δικαιώματα καθώς και το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη για ενημέρωση, ψυχαγωγία και πολιτισμό μέσα από έναν πραγματικά δημόσιο φορέα.

Ο αγώνας μας θα είναι συνεχής με όλες τις εκφάνσεις, δυναμικά παρόντες καταγγέλλοντας τη κάθε μορφή φασισμού που επιδιώκει η κυβέρνηση να επιφέρει στην κοινωνία με τη τρομοκρατία τις απειλές και την εξαθλίωση.

Οι διώξεις της κυβέρνησης και των αυλικών της, δοτών και άλλων, δεν θα μας γονατίσει όπως το επιθυμούν, αντίθετα μας ατσαλώνει και είμαστε μπροστάρηδες στον αγώνα ανατροπής αυτών των πολιτικών και των βαστάζων της κυβέρνησης που υπηρετούν την Μέρκελ και τον Μερκελισμό.

Η κυβέρνηση θέλοντας να φιμώσει και να διαλύσει όσα συνδικάτα αντιστέκονται ετοιμάζει νόμο, που καταδεικνύει το φόβο της, που με τη βία, αντιδημοκρατικά, και αντισυνταγματικά επιδιώκει να καταστείλει κάθε αντίδραση εναντίον της».

Από την άλλη ήρθε και η τέταρτη σφαλιάρα από την EBU που αποκλείει το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ από τη Eurovision.

Όπως γράφει το vima.gr: Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για αποκλεισμό της ΝΕΡΙΤ από τον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στην Αυστρία.

«Το vima.gr επικοινώνησε με την EBU και σε ερώτηση αν εφέτος η ΝΕΡΙΤ θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό εκπρόσωποι της Ένωσης απάντησαν: Μόνο μέλη της EBU μπορούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision και η ΝΕΡΙΤ δεν είναι ακόμα μέλος. Αν και εφόσον γίνει θα μπορεί να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής».

Να σημειωθεί ότι η προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό στην Αυστρία έληξαν χθες Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.

Εντωμεταξύ, δεκάδες μνηστήρες και «κοράκια» παρελαύνουν σχεδόν καθημερινά, ενδιαφερόμενοι για την ενοικίαση και εκμετάλλευση της καφετέριας από μια προκήρυξη διαγωνισμού μίσθωσης ο οποίος έχει ακυρωθεί.

Έχουμε γράψει πολλές φορές από αυτό εδώ το βήμα, ότι σεβόμαστε απόλυτα την δικαιοσύνη και τις δικαστικές αποφάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τις σχολιάσουμε. Δυστυχώς υπάρχουν ελάχιστοι δικαστές, που βλέπουν την ανθρώπινη ύπαρξη... σαν αριθμούς η κάδους σκουπιδιών και ταυτίζονται με πολιτικές αποφάσεις! Αντίθετα σε ευρωπαϊκές χώρες αλλά και Αμερική, οι δικαστές αφρουγκάζονται και την κοινωνία και την ανθρώπινη ύπαρξη που δικάζουν.

Ας ευχηθούμε λοιπόν η εισήγηση για τις καθαρίστριες του ανώτατου δικαστή να «εισακουστεί» και να σωθεί η «Ελλάδα» από τη χρεοκοπία... με τη θυσία 300σίων καθαριστριών!!! Υπάρχουν δικαστές ελάχιστοι λέω και πάλι, που μέσα τους δεν πρέπει να κυλάει αίμα η φοράνε «μπούργκα». Η ανθρώπινη διάσταση γι΄άυτούς είναι χωρίς περιεχόμενο.

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω από ανθρωπιά και μόνο την πλευρά και τον πόνο μιας μάνας στην υπόθεση Αρετής Τζοχαντζοπούλου αλλά και άλλων μανάδων. «Αμαρτίαις γονέων παιδεύουσι τέκνα»».

Ο εισαγγελέας αποφαίνεται να μείνει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, οι δυο δικαστές συμφωνούν και οι άλλοι 3 την κρατούν στη φυλακή, όταν δεκάδες εγκληματίες και δολοφόνοι αφήνονται ελεύθεροι να κυκλοφορούν αναμεσά μας.

Κύριοι δικαστές μια μητέρα, δεν έχει δικαίωμα όσο βαριά και αν είναι η «ποινή» να έχει αγκαλιά τα παιδιά της όταν αυτά βρίσκονται στην πιο τρυφερή ηλικία με βαρύτατους έστω περιοριστικούς όρους; Άψυχα κορμιά των «τζιχαντιστών» είναι; Όταν και τα ζώα ακόμα, δείχνουν την τρυφερότητά τους; Δείτε τι κάνουν άλλες χώρες σε παρόμοιες καταστάσεις; Βγάλτε τη «μπούργκα» εσείς οι ελάχιστοι και μην ταυτίζεστε με το πολιτικό κατεστημένο που χρησιμοποιεί πολλές φορές τη δικαιοσύνη για ίδιον όφελος.
Keywords
Τυχαία Θέματα