Τατσοπουλος : o λαφαζανης το ''βουλωσε'' μεχρι να παρουμε τη συμφωνια...

08:00 4/8/2015 - Πηγή: Fimotro
Άκρως «καυστικός» σε άλλη μια εμφάνισή του ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος. Κατά τη διάρκεια δηλώσεων του ...
σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι αναφέρθηκε στις κινήσεις της Αριστερής Πλατφόρμας, τον πρωθυπουργό, αλλά και τον τέως ΥΠΟΙΚ, Γιάνη Βαρουφάκη.

«Ο Λαφαζάνης το ''βούλωσε'' μέχρι να πάρουμε τη συμφωνία. Έτσι του είπε ο Τσίπρας. Του έλεγε δεν είναι της ώρας, περίμενε...», φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας, μεταξύ
άλλων την πλευρά Λαφαζάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα, ο Τατσόπουλος αναφέρθηκε σε «θέαμα για Δελφινάριο που συμβαίνει δυστυχώς σε μια χρονική περίοδο που δεν υπάρχει χρόνος».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Τι θέλει η Αριστερή Πλατφόρμα; Τι λέει το νέο αφήγημα; Πηγαίναμε από προδότη σε προδότη. Τώρα; Θα αποχωριστούμε από τον Τσίπρα του Μνημονίου που μας πρόδωσε».

«Δεν μας λένε το σχέδιό τους, γιατί δεν υπάρχει. Πρόκειται για την κάκιστη υπηρεσία και το κάκιστο υπηρεσιακό κλίμα σε περίπτωση που πάμε εκλογές χωρίς χρόνο και χωρίς χρήμα».

Ο Βαρουφάκης δεν έχει διαλέξει στρατόπεδο

Αναφερόμενος στον τέως ΥΠΟΙΚ, ο Π. Τατσόπουλος δήλωσε: «Είναι αναποφάσιστος, αμφίθυμος, δεν του πάνε και οι λαϊκιστές από οικονομικής αφέλειας. Δεν μπορεί να δίνει την εντύπωση ενός ανεύθυνου πολιτικού που δεν ξέρει τι του γίνεται».

Σχολιάζοντας το πουκάμισο Βαρουφάκη είπε: «Ήταν λίγο σαν τον Γιώργο Μάγκα. Τι άλλο να πω...»
Keywords
Τυχαία Θέματα