Τα βαριδια που φερνουν στην πλατη τους οι αυριανοι υπουργοι του συριζα

11:54 24/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο... Αναλυτικός
Αγαπητό Fimotro,
Από τη Δευτέρα, είτε με αυτοδυναμία είτε με συνεργασία, η κυβέρνηση θα είναι του ΣΥΡΙΖΑ. Του Αλέξη Τσίπρα για να είμαστε ακριβολόγοι. Όσο και να χτυπιούνται οι...
επικοινωνιολόγοι της ΝΔ το γαλάζιο καράβι βούλιαξε. Αναμενόμενο αλλά τουλάχιστον θα μπορούσαν να σώσουν τα προσχήματα και απλώς να βυθιστούν όχι να πιάσουν πάτο και να κάνουν Πολιτική Άνοιξη ένα ιστορικό κόμμα.
Οφείλουμε όμως στους εαυτούς
μας και κυρίως στους ψηφοφόρους τους οι αυριανοί υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος να δώσουν πειστικές απαντήσεις για ένα σωρό ζητήματα που τους αφορούν και κάθε φορά το πολιτικό κουτσομπολιό φέρνει στην επιφάνεια. Γιατί τώρα πια δεν θα είναι οι άνθρωποι ενός μικρού κόμματος αλλά οι άνθρωποι που καλούνται να σώσουν τη χώρα που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.
Η κυρία Θεανώ Φωτίου ακόμη δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις για την υπόθεση που σέρνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά στον διορισμό της ως καθηγήτριας επί των ημερών της χούντας του δικτάτορα Παπαδόπουλου. Η υπέρμαχος του δικαιώματος των φοιτητών στην κατάληψη των πανεπιστημιακών χώρων δεν διεκδίκησε με αυτή την ατζέντα την εκλογή της στο Ε.Μ.Π. στις αρχές της δεκαετίας του '70.
Ο κύριος Αλέξης Μητρόπουλος έχει δώσει μετέωρες (πολιτικά ηθικές) απαντήσεις για την υπόθεση της δικηγορικής αμοιβής του ενός εκατομμυρίου ευρώ που εισέπραξε στο εξωτερικό και ελέγχθηκε από το ΣΔΟΕ και την αντίστοιχη επιτροπή της Βουλής.
Ο κύριος Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο κατά τον Βαγγέλη Βενιζέλο "Tειρεσίας" της δημοκρατικής παράταξης που συνέδεσε αναπόσπαστα το πολιτικό του όνομα και τη διαδρομή όχι μόνο με τους ψηφοφόρους του στην Αιτωλοακαρνανία στην οποία υμνούσε τα τάλαντα και τα χαρίσματα του ΓΑΠ και προηγουμένως του Κώστα Σημίτη, αλλά και με την υπόθεση του Χρήστου Πάχτα. Τότε που έβαλε την υπογραφή του στην τροπολογία - σκάνδαλο που θα έκανε τσιμέντο το δάσος στη Σιδωνία Χαλκιδικής για να επεκταθεί το ξενοδοχείο "Πόρτο Καράς".
Ο κύριος Γιάννης Δραγασάκης διατηρεί (ακόμη;) την πολυετή υψηλότατη αντιμισθία του στην Τράπεζα Αττικής, παρότι με την κάθε ευκαιρία καταγγέλλει τους κακούς τραπεζίτες για όλα τα δεινά που έχουν επιφέρει στη χώρα.
Ο κύριος Γιάνης Βαρουφάκης, τέλος, έχει δώσει εκατοντάδες συνεντεύξεις και άρθρα κατά του μνημονίου, δεν ξέρουμε όμως αν είχε την ίδια επιμονή και ζήλο και τις ίδιες απόψεις όταν η οικογένεια της συζύγου του οδηγούσε στην κατρακύλα και το λουκέτο την "Πειραική Πατραική" και φυσικά στο δρόμο της ανεργίας 4.000 οικογένειες.
Να τα λέμε και αυτά. Είπαμε ΣΥΡΙΖΑ ναι, αλλά αμνησία όχι!
Keywords
Τυχαία Θέματα