Συσπείρωση στο οακα

08:01 24/1/2017 - Πηγή: Fimotro

Μπασκετική εβδομάδα η τρέχουσα, αφού έχουμε Ευρωλίγκα από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή κάθε μέρα. Φυσικά, υπάρχουν επιλογές και γι’ αυτούς που δεν γουστάρουν τη μπάλα με τα «σπυράκια», σε Κόπα Άφρικα και κύπελλα.

Το ματς που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από αυτό του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Μετά το σπουδαίο διπλό στο ΣΕΦ,

εκτέθηκαν στην Πόλη, καθώς η ήττα από την Φενέρ με 20 πόντους έπεσε πολύ βαριά. Σήμερα με νίκη «κόβει τα πόδια» του Μπαρτζώκα που έχει πολύ περιορισμένα περιθώρια για απώλειες. Πολύ κρίσιμο είναι επίσης το Μπασκόνια – Ερυθρός Αστέρας με τους Βάσκους να διεκδικούν μια θέση στην τετράδα και τους Σέρβους μία στα play-offs. Ζαλγκίρις – ΤΣΣΚΑ, Ούνιξ – Φενέρ και Γαλατά – Μακάμπι τα υπόλοιπα ματς.

Δες άμεσα τα προγνωστικά των Betmasters!

Ένα παιχνίδι διεξάγεται για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδας. Τα χιόνια και οι αναβολές έφεραν τα πάνω κάτω στον θεσμό, όμως σιγά σιγά τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Η Ξάνθη λοιπόν υποδέχεται τον ΟΦΗ σε ένα ματς που η ομάδα από τη Β’ εθνική μπορεί να μπαίνει ως outsider, όμως δεν παύει να έχει ισχύ ομάδας με ιστορία.

Το Κόπα ντελ Ρέι έχει προχωρήσει στη φάση των 8 και η Αλαβές έχει φτάσει με το ένα πόδι στους 4. Θα είναι τεράστια έκπληξη εάν η Αλκορκόρν ανατρέψει το 0-2 με το οποίο είχε χάσει εντός έδρας.

Στο γαλλικό κύπελλο το Μπορντό – Παρί σεν Ζερμέν είναι το ένα από τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών. Φαβορί είναι οι Παριζιάνοι, ωστόσο ο συγκεκριμένος θεσμός πάντα κρύβει εκπλήξεις.

Οι τρεις από τους τέσσερις προημιτελικούς του Κόπα Ιτάλια «καίνε» και ο ένας από αυτούς διεξάγεται απόψε. Ο λόγος για το Νάπολι – Φιορεντίνα, δύο ίσως από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του Καμπιονάτο.

Τέλος, για το Κόπα Άφρικα σειρά έχει σήμερα η τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου. Το μεγάλο ντέρμπι είναι αυτό του Μαρόκο με την Ακτή Ελεφαντοστού, αφού ο χαμένος χάνεται. Στους Ιβοριανούς δεν κάνει ούτε η ισοπαλία με τον οποία οι Μαροκινοί παίρνουν την πρόκριση. Στο άλλο ματς του γκρουπ το Τόγκο έχει ελπίδες μόνο με νίκη, ενώ το Κονγκό παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους 8 ακόμη και με ισοπαλία.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

Keywords
Τυχαία Θέματα