Συριγγες, κουτια απο πιτσα και smartphones βρεθηκαν στα δωματια των βομβιστων στο παρισι...

Ενώ ώρα με την ώρα νέες αποκαλύψεις αναφορικά με τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι ...
αλλά και τους δράστες των φονικών αυτών επιθέσεων βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας η γαλλική εφημερίδα «Le Point» κατάφερε να μπει στα δωμάτια στα οποίοι διέμεναν κάποιοι από τους βομβιστές αυτοκτονίας που σκόρπισαν τον θάνατο στη γαλλική πρωτεύουσα και σήμερα γράφει για όλα όσα είδε μέσα.

Ο 8ος τρομοκράτης των επιθέσεων, Σάλαχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από την επιχείρηση της αστυνομίας στη συνοικία Μόλενμπεκ, είχε χρησιμοποιήσει πριν τις επιθέσεις την πιστωτική του κάρτα για να
«κλείσει» δύο δωμάτια σε ξενοδοχείο στην περιοχή Alfortville, ένα προάστιο του Παρισιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αστυνομία κατάφερε να εξακριβώσει ότι τουλάχιστον δύο από τους βομβιστές των φονικών επιθέσεων της περασμένης Παρασκευής είχαν επισκεφτεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, δύο ημέρες πριν τα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Το ξενοδοχείο δεν έχει κάμερες ασφαλείας αλλά η αστυνομία έμαθε ότι τουλάχιστον δύο από τους άντρες έμειναν στα δωμάτια 311 και 312, στα οποία κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση και η «Le Point».

Εκεί, οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας είδαν σύριγγες πεταμένες στο πάτωμα, κουτιά από πίτσα,αναποδογυρισμένα στρώματα και smartphones.

Σύμφωνα με τη «Le Point», τα ευρήματα δείχνουν ότι κάποιοι από τους δράστες ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών πριν από τις επιθέσεις, εν μέσω μαρτυριών ότι μιλούσαν και λειτουργούσαν σαν «ζόμπι».
Keywords
Τυχαία Θέματα