Συναγερμος για ληστεια υπαλληλων του νατο...

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες στη Σούδα για να εντοπίσουν τους τρεις αγνώστους, ...
πιθανότατα αραβικής καταγωγής, που έχουν στα χέρια τους τις ταυτότητες δυο Αμερικανών μελών του πολιτικού προσωπικού που υπηρετούν στις Νατοϊκές εγκαταστάσεις!

Οι δύο ανυποψίαστοι Αμερικανοί έπεσαν θύματα ληστείας τα ξημερώματα της Τετάρτης στην πλατεία Μαρκοπούλου, όταν οι άγνωστοι τους επιτέθηκαν, τους χτύπησαν με γροθιές στο κεφάλι και τον έναν από αυτούς στην κοιλιακή χώρα από αιχμηρό αντικείμενο και τους άρπαξαν τα πορτοφόλια πριν τραπούν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του μαχαιρωμένου δεν εμπνέει ανησυχία.

Όμως, μόλις έγινε γνωστό ότι εκτός από τα 50 και 60 ευρώ ευρώ αντίστοιχα που άρπαξαν οι δράστες, στα πορτοφόλια υπήρχαν και οι υπηρεσιακές ταυτότητες των θυμάτων, επικράτησε πανικός καθώς οι υπεύθυνοι της βάσης δήλωσαν ότι υπάρχει φόβος να πλαστογραφηθούν και να χρησιμοποιηθούν για παράνομη είσοδο στις εγκαταστάσεις! Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ανέλαβε να εντοπίσει τους δράστες, που όμως παραμένουν άφαντοι.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα