Στο εδωλιο σημερα ο λαυρεντιαδης για τα θαλασσοδανεια της proton bank...

17:47 23/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Η ώρα της δικαστικής κρίσης για τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Proton Bank Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, καθώς και για άλλα 33 πρόσωπα που εμπλέκονται...
στη μεγάλη υπόθεση των επισφαλών δανείων ύψους 700 εκατ. ευρώ έφτασε.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος είχε μάλιστα προφυλακιστεί για την υπόθεση θα καθίσει σήμερα, εκτός απροόπτου, στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με τον ίδιο και τους υπόλοιπους συγκατηγορούμενους του να αντιμετωπίζουν, κατά περίσταση, αδικήματα όπως συγκρότηση εγκληματικής
οργάνωσης και ένταξη σε αυτή, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, απάτη και απιστία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Λαυρεντιάδης που ήταν πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Proton Bank, φέρεται να έδινε δάνεια τα οποία κατέληγαν σε εταιρείες αμέσου ή εμμέσου ενδιαφέροντός του.

Ο επιχειρηματίας που είναι και βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Banκ έχει αποφυλακιστεί λόγω παρέλευσης του 18μήνου προσωρινής κράτησής με την επιβολή περιοριστικών όρων. Μεταξύ αυτών να μην απομακρύνεται από το σπίτι του και να διανυκτερεύει πάντα σε αυτό, ενώ έχει αποφυλακιστεί και για άλλη υπόθεση που αφορά σε απόπειρα ανθρωποκτονία (και είναι σε εκκρεμότητα στη δικαιοσύνη) με χρηματική εγγύηση 500.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, μεταξύ άλλων, θα καθίσουν οι: Τρύφων Κολίντζας, Δημήτρης Σαραμαντής, Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου, Πέτρος Κυριακίδης και ο γιος του Γεώργιος.
Keywords
Τυχαία Θέματα