Στο δρομο και η δημητρα λιανη μετα το λουκετο στο ''πεντελικον''...

21:45 27/5/2015 - Πηγή: Fimotro
...ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ...
Στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» που γράφτηκαν στιγμές ιστορίας για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, διέμενε ...
τις τελευταίες εβδομάδες η χήρα του πρώην πρωθυπουργού.

Είχε μετακομίσει εκεί πρόσφατα λόγω εργασιών ανακαίνισης στη βίλα της οδού Αγράμπελης, αλλά τώρα ίσως αναγκαστεί να φιλοξενηθεί σε φιλικό σπίτι ή και να επιστρέψει πρόωρα στο δικό της.

Η
Δήμητρα Λιάνη λέει στην Espresso ότι θα ήταν μέγιστη ύβρις να παραπονεθεί από την έξωση εν μία νυκτί από το «Πεντελικόν» με απόφαση των νέων ιδιοκτητών, και την απόλυση όλου του προσωπικού -χρόνων-.

Η κατοικία της βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο της Κηφισιάς, κάτι που τη διευκόλυνε όχι μόνο στο να παρακολουθεί την πορεία των εργασιών, αλλά και να φροντίζει τα σκυλιά της που υπεραγαπά.

Ωστόσο, αυτό που λέει ότι τη γέμισε θλίψη και ανησυχία είναι που οι εργαζόμενοι, άριστοι, όπως τονίζει επαγγελματίες, πρόσωπα οικεία και φίλοι χρόνων, έμειναν στο δρόμο μαζί με τις οικογένειές τους από τη μία στιγμή στην άλλη.

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου είπε στο protothema.gr: «Για εμένα προσωπικά είναι ένα πολύ συναισθηματικό κομμάτι της ζωής μου στο πλευρό του Ανδρέα, ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές εκεί όχι μόνο συναισθηματικής φύσης αλλά και πολιτικής φύσης είναι λίγο έως πολύ όλα αυτά γνωστά σε όλους. Από εκεί και πέρα είναι τραγικό αυτό που συνέβη, σε αυτή τη δύσκολη εποχή μείνανε άνθρωποι στο δρόμο και αυτό είναι ακόμη πιο φρικτό. Πραγματικά πολύ κρίμα όλο αυτό που συνέβη».

Οι απολυμένοι αναζητούν από τη μεριά τους δικηγόρο που θα αναλάβει την υπόθεσή τους, καθώς όλοι συμφώνησαν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του μέχρι πρότινος εργοδότη τους Χαράλαμπου Βαρδή, αλλά και να διεκδικήσουν την επαναπρόσληψή τους από την οικογένεια Δουζόγλου (ομογενείς από τη Βενεζουέλα) που αγόρασε το «Πεντελικόν».

Πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας ήθελαν, πάντως, τη Δήμητρα να φεύγει από τη μεζονέτα της Εκάλης για να συγγράψει βιβλίο για τον Ανδρέα Παπανδρέου και την εξέλιξη του ΠΑΣΟΚ μετά τον θάνατό του, και να αναζητεί, χωρίς επιτυχία, εκδοτικό οίκο.
Keywords
Αναζητήσεις
λιανησπιτιεξωση
Τυχαία Θέματα