Στο χειρουργειο της βουλης το ν/ς της ερτ με το... βλημα στον κροταφο! (binteo)...

14:02 3/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Στον προθάλαμο του χειρουργείου της βουλής βρίσκεται το ν/σ της ΕΡΤ με το βλήμα στον κρόταφο, περιμένοντας τη σειρά του να για γίνει η επέμβαση. Λόγω του σημείου στο οποίο...
έχει καρφωθεί, απαιτούνται λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις και εξειδίκευση γιατρού!!!
Γι΄αυτό και οι διάφορες επιτροπές που θα αναλάβουν την προετοιμασία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και χειρισμούς. Πάντως η ακτινογραφία του ν/σ που μελετούν τα κόμματα πριν
δώσουν το Ο.Κ για την επέμβαση, δείχνει σοβαρή βλάβη του εγκεφάλου.
Μάλιστα υπάρχει έντονος προβληματισμός, εάν κατά τη διάρκεια της επέμβασης στο χειρουργείο του κοινοβουλίου, πρέπει να παραβρίσκεται και ο αρχιχειρούργος Νίκος Παππας η να αφήσει τους βοηθούς του να ολοκληρώσουν την επέμβαση!!!
Όλα τα κόμματα είναι έντονα προβληματισμένα, κατά πόσο θα επιτύχει το χειρουργείο όταν η αφαίρεση του βλήματος από τον κρόταφο ενέχει πολλούς κινδύνους για τον εγκέφαλο. Οι δυσκολίες γίνονται ακόμη μεγαλύτερες επειδή το βλήμα στο ν/σ προήλθε από άστοχο πυροβολισμό του Μαξίμου και κακούς σκοπευτές, για εκφοβισμό με όπλο της ΝΔ προς τους απολυμένους-αγωνιστές-εργαζόμενους που έδιναν τις μάχες για μια ελεύθερη και ανοιχτή ΕΡΤ, προκαλώντας πολλαπλές βλάβες.
Η επέμβαση είναι προγραμματισμένη να γίνει μετά το Πάσχα χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία. Από τη μελέτη του ν/σ που έκαναν οι ειδικοί σε θέματα βλάβης εγκεφάλου, πιστεύουν ότι και αν βγει με επιτυχία από το χειρουργείο του κοινοβουλίου, η βλάβη του εγκεφάλου θα αφήσει «κουσούρια» στη λειτουργία του.
Θα χρειαστούν πολλές ακόμα λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις σε βάθος χρόνου για να υπάρξει μια στοιχειώδη αποκατάσταση, 2-5 χρόνων κάτω από ομαλές πολιτικές συνθήκες εαν δεν θα χρειαστεί να ξαναμπεί στο χειρουργείο του κοινοβουλίου για νέες επεμβάσεις. Εάν τώρα οι επιτροπές, αλλά και όσοι ασχοληθούν με το θέμα, κάνουν μια σωστή μελετημένη προεργασία με τη συναίνεση όλων των κομμάτων, πιθανόν να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα.
Κυρίως τη συνδρομή των ανθρώπων της ΕΡΤ, εργαζόμενους και απολυμένους μαζί με τα συνδικαλιστικά τους όργανα που γνωρίζουν πολύ καλά από τέτοιου είδους επεμβάσεις, έχοντας και έναν καλό αναισθησιολόγο να παρακολουθεί την εξέλιξη, ίσως το αποτέλεσμα να είναι θετικό.
Πάντως το ΚΚΕ με μια σκληρή ανακοίνωση για το ν/σ έριξε τις πρώτες προειδοποιητικές βολές και καταδικάζει τέτοιες μεθοδεύσεις αναβίωσης της ΕΡΤ, χωρίς τη λειτουργία όλων των δομών και προσωπικού στην προ της 11ης Ιουνίου 2013 κατάσταση.
Και με την ευκαιρία να πούμε σε κάποιους «φίλους» που μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου και κάποιους «φιμιμίδες» εντός και εκτός κυβερνείου που λένε ότι γράφουμε ανακρίβειες, να προσέχουν τις εκφράσεις τους. Ξέρουμε το ρόλο τους, και ποιους υπηρέτησαν, ενώ τώρα πήραν θέσεις η γλύφουν για να πάρουν.
Καλό θα είναι να κάνουν «μόκο». Η ομάδα μας με πληροφορίες εντός και εκτός ραδιμεγάρου, έχει την καλύτερη πληροφόρηση για ότι γράφει και δεν έχουμε προσωπικά συμφέροντα. Έχουμε αποχωρήσει εδώ και χρόνια από την ΕΡΤ, δεν προσβλέπουμε σε θέσεις.
Να είναι καλά οι Κινέζοι που μας προσφέρουν ένα πιάτο «ρύζι» και οι Αμερικάνοι κανά «δολάριο» για να περνάμε. Ενίοτε μας προσφέρουν και «παντεσπάνι». Χθες λοιπόν αφιερώσαμε εικόνες από τους αγώνες των απολυμένων, με τίτλο: «πυροβολημένο ν/σ με βλήμα στον κρόταφο της ..ΕΡΤ στη βουλή!». Η συμμετοχή και συμπαράσταση του Ελληνικού λαού και των καλλιτεχνών σε τέτοιες εκδηλώσεις ήταν μαζική.
Πολλοί καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν και τραγούδια από το «μαύρο» της ΕΡΤ. Ένα από αυτά ερμηνεύει και ο Γιάννης Σιδεράς. Οι απολυμένοι το έντυσαν με εικόνες από τους αγώνες τους, και τους πολιτικούς που ήταν στο πλάι τους η αντιπαλοί τους.
Αυτό το βίντεο αφιερώνεται από τους αγωνιστές, στους ταγούς της εξουσίας και τους χειρουργούς που θα επιχειρήσουν να αφαιρέσουν το βλήμα από τον κρόταφο της ΕΡΤ. Δείτε το video εδώ:
Keywords
Τυχαία Θέματα