Σκηνες απειρου καλλους στη βουλη...

13:08 14/2/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΜΕ ''ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ''ΕΛΙΕΣ'' ΚΑΙ ''ΔΑΚΟΥΣ''...
Επανήλθαν οι εντάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής μετά από μια μικρή περίοδο «αφλογιστίας» με τον υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο να ανεβάζουν τους τόνους ...
με αφορμή την αύξηση της τιμής των διοδίων.

«Είστε πωλητές της βίας
και έμποροι της δυστυχίας. Βάζετε μπάρες και διόδια στην ψυχή των ανθρώπων. Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά και εκπροσωπείτε την Ελλάδα των πελατών και του τζάμπα. Αυτό δεν είναι Ελλάδα είναι τα χειρότερα όνειρά μας και θα τα ξορκίσουμε» είπε ο υπουργός προς την πτέρυγα που κάθονται οι βουλευτές του ακροδεξιού μορφώματος για να του απαντήσουν «Έρχονται οι εκλογές. Δεν σε σώζει ούτε οι «58» ούτε η «Ελιά» ούτε ο δάκος. Κάποιοι που δεν διάβασαν τα μνημόνια οδήγησαν το λαό στη φτώχεια και τη δυστυχία, αλλά είναι οι ίδιοι αδιάβαστοι που στηρίζουν τους μεγαλοεργολάβους».

Επι της ουσίας ο κ. Χρυσοχοϊδης υποστήριξε ότι οι αυξήσεις προβλέπονταν σε παλαιότερες συμβάσεις επι υπουργίας Γ. Σιουφλιά και όχι στο δικό του νομοσχέδιο. Πρόσθεσε ότι όσοι καίνε τα διόδια είναι κατά του λαού σημειώνοντας: «Ποιοι ωφελούνται από το κάψιμο των διοδίων; Οι «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» με τα τζιπ ωφελούνται» και συμπλήρωσε: «Τον δήμαρχο Ωρωπού δεν τον πείραξε που το φέρυ μποτ παίρνει 12 ευρώ για να περνάει το αυτοκίνητο στην Ερέτρια αλλά τον πείραξε η αύξηση 1,2 ευρώ στα διόδια».
Keywords
Τυχαία Θέματα