Σε καραντινα αεροπλανο στη βοστωνη λογω πανικου για εμπολα...

Μια πτήση από το Ντουμπάι, που προσγειώθηκε στη Βοστώνη, αναστατώθηκε όταν κάποιοι από τους επιβάτες εμφάνισαν κάποια περίεργα συμπτώματα. Μετά ...
τα δυο θανατηφόρα κρούσματα, των τελευταίων ημερών στις ΗΠΑ, οι αρχές βρίσκονται, ευλόγως, σε αναμμένα κάρβουνα και κάθε ύποπτη κίνηση είναι αφορμή για πανικό. Ένας ακόμα λόγος είναι πως το συγκεκριμένο αεροδρόμιο δεν είναι μέσα σε αυτά που έχουν εξοπλιστεί για να εντοπίζουν τον Έμπολα.

Έτσι
αφού ειδοποιήθηκαν οι πάντες, έσπευσαν στο αεροπλάνο, ομάδες από τα επείγοντα του νοσοκομείου της Βοστώνης, όπως και τμήματα της Πυροσβεστικής της Μασσαχουσέτης.

Το εν λόγω αεροδρόμιο δεν δέχεται απευθείας πτήσεις από την Αφρική κι έτσι ο υπεύθυνος επικοινωνίας του αεροδρομίου τόνισε: "Κανείς από τους πέντε επιβάτες δεν ταξίδευε από τη Δυτική Αφρική".

Όλα αυτά στον απόηχο του θανάτου του Ντάνκαν και της νοσοκόμας, Νίνα Φαμ, που παρ' ότι φορούσε προστατευτική στολή, προσβλήθηκε από τον ιό και έχασε τη ζωή της. Αυτό έχει προκαλέσει περαιτέρω ανησυχία γύρω από τον τρόπο με τον οποίο η 26χρονη νοσοκόμα ήρθε σε επαφή με τον ιό. Τα κέντρα πρόληψης και καταπολέμησης ασθενειών καλούν σε αυξημένη εκπαίδευση όλου του ιατρικού προσωπικού, για τη μάχη εναντίον του Έμπολα.
Keywords
Τυχαία Θέματα