Σε χωματερή κινδυνεύει να μετατραπεί όλη η ελλάδα

10:01 23/6/2017 - Πηγή: Fimotro

Αποπνικτική θα είναι η ατμόσφαιρα τις επόμενες ημέρες, μιας και ο συνδυασμός, σκουπίδια και υψηλές θερμοκρασίες είναι… εκρηκτικός. Όπως έγινε, χθες, γνωστό μετά τη συνέλευση της ΠΟΕΟΤΑ, οι κινητοποιήσεις των συνδικαλιστών κλιμακόνωνται και μάλιστα σκληραίνουν, τουλάχιστον μέχρι την προσεχή Πέμπτη, με αποτέλεσμα να έχουν εξαφανιστεί τα απορριμματοφόρα από τους δήμους και κατά συνέπεια να μην γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών. Πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος, οι σωροί με τα σκουπίδια

που θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν, να μετατραπούν σε υγειονομική βόμβα.

Ειδικότερα, η ΠΟΕΟΤΑ κατά την χθεσινή συνεδρίασή της αποφάσισε να συνεχίσει τις καταλήψεις στα αμαξοστάσια των δήμων και τους ΧΥΤΑ όλης της χώρας, τουλάχιστον έως την επόμενη Πέμπτη. Παράλληλα θα συνεχιστεί η αποχή των εργαζομένων μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας τη Δευτέρα από τις 11 το πρωί έως τις 15:00 το απόγευμα. Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται νέο συλλαλητήριο στην Αθήνα καθώς επίσης και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Η στάση της ΠΟΕΟΤΑ θα επανακαθοριστεί την επόμενη Πέμπτη μετά το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την ίδια μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα