ΡΕΛΑΝΣ ΑΜΡΒΟΣΙΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 2

01:26 3/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Από την : tsougdw
Ενώ εκατομμύρια Έλληνες περιμένουν με κομμένη την ανάσα την πρόταση της νΝΔ_ για έξοδο από την κρίση, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος προσπαθώντας να κλέψει τη δόξα του Αντώνη Σαμαρά και του αξιόλογου επιτελείου του, κατέθεσε τη δική...
του πρόταση για έξοδο από την κρίση εδώ.
Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος λοιπόν, καταθέτει 6 ρηξικέλευθες και πολύ πρωτότυπες προτάσεις (πχ. Μικρό επιτόκιο, το μικρότερο που θα μπορούσε να υπάρχει!) εκ των οποίων η μία έχει ήδη ξεχωρίσει και έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων
των Ελλήνων.
Μιλάω φυσικά για την εξής πρόταση που έχει γίνει talk of the net:
"Στο βουλευτικό αξίωμα να εκλέγονται άνθρωποι, που ευλαβούνται τον Πανάγαθο Θεό καί πιστεύουν στον Σωτήρα του κόσμου Ιησού Χριστό. 'Εξω οι άθεοι, οι Μασόνοι, οι της Λέσχης Μπίλντεμπεργ, οι προσκυνημένοι σε ξένα Κέντρα Αποφάσεων. Επιστροφή όλων στη χριστιανική Ηθική. Επιστροφή των Ελλήνων στον Σωτήρα Χριστό!"
Στη συγκεκριμένη πρόταση όμως υπάρχει ένα πρόβλημα: σύμφωνα με αξιόπιστα και έγκυρα χριστιανικά ιστολόγια, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας βουλευτής που να μην είναι "άθεος, Μασόνος, υπάλληλος της Μπίλντεμπεργκ, προσκυνημένος σε ξένα κέντρα". Οπότε μιλάμε για πλήρη ανανέωση του πολιτικού προσωπικού. Οι πολίτες θα πρέπει να "ψαρεύουν" υποψήφιους πολιτικούς μέσα στις εκκλησίες, καθότι ως γνωστόν, οι τίμιοι άνθρωποι, είναι και πιστοί χριστιανοί.
Υπάρχουν μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες προτάσεις που παρέλειψε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος και σαν καλή χριστιανή οφείλω να τις επισημάνω:
Να εκπίπτουν του αξιώματός τους όσοι βουλευτές αρνούνται να λάβουν θρησκευτικό όρκο.
Να αλλάξει ο τίτλος “Πρωθυπουργός” και να γίνει “Ελέω Θεού Κυβερνήτης”.
Να κατηχούνται σε καθημερινή βάση οι βουλευτές και τα μέλη του κυβερνητικού σχήματος και να εξομολογούνται σε αξιόπιστους ιερωμένους.
Οι τελετές παράδοσης και παραλαβής των υπουργείων να γίνονται μέσα σε ιερούς ναούς.
Η πορεία του κυβερνητικού έργου να αξιολογείται και από την Ιερά Σύνοδο.
Να γίνει υποχρεωτική η συμμετοχή κληρικών στο κυβερνητικό σχήμα, να υπάρξει η σχετική ποσόστωση όπως γίνεται και με τις γυναίκες.
Να μετονομαστεί το "Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων" σε "Υπουργείο Χριστιανισμού και διαπαιδαγώγησης" και να έχει ως έδρα του την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Όσοι επιθυμούν να καταθέτουν αιτήσεις στο opengov να δηλώνουν και το θρήσκευμά τους.
Όποιος χριστιανός ενισχύει το παγκάρι να λαμβάνει περισσότερα μόρια από τον άθεο ή τον μη πιστό χριστιανό σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.
Οι πιστοί χριστιανοί, που θα ταυτοποιούνται ύστερα από υπόδειξη Μητροπολιτών, να εξαιρεθούν από την αναλογία 1:7 και να διορίζονται αυτόματα.
Νομίζω είναι περιττό να αναφέρω πως όλοι οι "αλλόθρησκοι βελζεβούληδες" που βρίσκονται στη χώρα μας πρέπει να απελαθούν άμεσα καθώς τρώνε τις δουλειές των τίμιων χριστιανών.
Κάπως έτσι και ο πολίτης θα έρθει πιο κοντά στην εκκλησία και οι πιστοί χριστιανοί που είναι και τίμιοι πολίτες όπως είπαμε, θα επιβραβευτούν,
Keywords
Τυχαία Θέματα