Ποταμι: πως εξελεγη η δικηγορος μαρια δαμανακη για την ομαδα πολιτικου σχεδιασμου...

14:10 4/11/2015 - Πηγή: Fimotro
Η Μαρία Δαμανάκη είναι το πρόσωπο που ξεχωρίζει στην αναδιαρθρωμένη Ομάδα Πολιτικού Σχεδιασμού ...
του Ποταμιού που όρισε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης.

Αν και, όπως μαρτυρά το όνομά της, είναι Κρητικιά, δεν πρόκειται για τη γνωστή Μαρία Δαμανάκη που από την Επιτροπή Κατάληψης του Πολυτεχνείου, μπήκε πολύ νέα στη Βουλή με το ΚΚΕ για να γίνει στη συνέχεια πρόεδρος του Συνασπισμού
και εν συνεχεία να μετακινηθεί στο ΠΑΣΟΚ, επί της διακυβέρνησης του οποίου διετέλεσε Επίτροπος Αλιείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Μαρία Δαμανάκη του Ποταμιού είναι νεαρή –και, ειρήσθω εν παρόδω, πολύ όμορφη- δικηγόρος από το Ηράκλειο. Στις τελευταίες εκλογές είχε κατέβει υποψήφια με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. Η ζωηρή παρουσία που είχε το τελευταίο διάστημα στον προσυνεδριακό διάλογο του Κινήματος δεν πέρασε απαρατήρητη από τα «κεντρικά» της Σεβαστουπόλεως.

Δυναμική, ετοιμόλογη και με την ορμή της νιότης της ξεχώρισε και επελέγη να συμμετάσχει στην Ομάδα του Πολιτικού Σχεδιασμού που απαρτίζεται συνολικά από 14 στελέχη.

Πέραν της κυρίας Δαμανάκη, συμμετέχουν ακόμη οι κυρίες Ζωή Αποστολοπούλου, Αθηνά Δρέττα και Αντιγόνη Λυμπεράκη, οι κύριοι Παναγιώτης Καρκατσούλης, Γιάννης Μεϊμάρογλου, Στρατής Μούγερ, Γιώργος Νικολετάκης, Γιάννης Παπανικολάου και Δημήτρης Τσιόδρας, καθώς και οι βουλευτές Γιώργος Αμυράς, Χάρης Θεοχάρης, Σπύρος Λυκούδης και Γιώργος Μαυρωτάς.
Keywords
Αναζητήσεις
μαρια δαμανακη δικηγορος, μαρια δαμανακη ποταμι
Τυχαία Θέματα