Ποσο αρρωστημενη μπορει να ειναι μια γυναικα ερωτικα;

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Πόσο μια γυναίκα μπορεί να είναι ερωτευμένη πραγματικά, και τι σημαίνει ερωτευμένη; Σίγουρα είναι ένα ερώτημα που δεν μπορούμε να απαντήσουμε εμείς. Το θέτω όμως σαν...
ερώτημα μήπως κάποιος-κάποια έχουν την απάντηση.
Θα μου πείτε και τι ενδιαφέρει εσάς. Καθόλου, απλά το έζησα σαν περιστατικό σε βαγόνι του Μετρό και τους θεατές να έχουν καρφωμένα τα βλέμματα πάνω στο ζευγάρι σχολιάζοντας το θέαμα. Το γεγονός δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον εάν δεν είχε κάποια ιδιαιτερότητα, πέρα από τις δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού.

Μια Ελληνίδα γύρω στα 30-35 να βρίσκεται σε προκλητική περίπτυξη με Αφρικανό «πολίτη». Και λέω Αφρικανό, διότι δεν μιλάμε για μελαψό η ελαφρώς «Μιγά». Μιλάμε για κατάμαυρο «τσουκάλι», πιο μαύρο δεν γίνεται. Δεν ξέρω αν ήταν ερωτευμένοι η παντρεμένοι, αλλά σαν θέαμα ήταν απαίσιο(!). Δεν είμαι ρατσιστής, ούτε εναντίον τέτοιων φιλικών σχέσεων, είμαι όμως εναντίον τέτοιων προκλήσεων δημόσια. Ένα κατάμαυρο πρόσωπο πάνω στα χείλη μιας λευκής γυναίκας. Σας αρέσει σαν δημόσιο θέαμα;

Θυμάμαι τη δεκαετία του ΄70 κάτι ανάλογο είχε συμβεί στη Νέα Υόρκη, σε αίθουσα του New York University, που φοιτούσα, με φοιτήτρια και μαύρο φοιτητή. Τότε δεν υπήρχε η σημερινή απελευθέρωση και ελευθερία του σήμερα στις ΗΠΑ. Ας μην σας περιγράψω τι έκαναν οι φοιτητές, και τι συνέβη στη συνέχεια.

Δεν γνωρίζω αν κάτι ανάλογο θα έκανε δημόσια Έλληνας με μαύρη «κατάμαυρη» γυναίκα. Καλό θα είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους και να μην προκαλούμε!
Keywords
Τυχαία Θέματα