Πολυ συντομα η ελλαδα θα εχει αλλη κυβερνηση''...

«Μια βεβαιότητα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα: Πολύ σύντομα η χώρα θα έχει άλλη κυβέρνηση. Κυβέρνηση της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας. Κυβέρνηση σωτηρίας ...
με κορμό τoν ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε από την Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας πως «η αδιέξοδη και κοινωνικά βάρβαρη πολιτική δεν έχει μέλλον», όπως δεν
έχουν η πιο ταξική και βάρβαρη πολιτική που εφαρμόστηκε ποτέ και η πολιτική που μετέτρεψε χώρες σε πειραματόζωα νεοφιλελεύθερων πειραμάτων.

«Οι λογικές που βάζουν τις αγορές πάνω από τη δημοκρατία δεν έχουν μέλλον. Και είμαστε περήφανοι που η μεγάλη αλλαγή θα αρχίσει από την Ελλάδα», συνέχισε

«Αυτές τις ημέρες δεν κρίνεται στη Βουλή η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Κρίνεται αν θα μπούμε βαθύτερα στο τούνελ. Κρίνεται η δημοκρατία μας», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις είπε: «H Ρένα Δούρου βρήκε κονδύλι 3 εκατ. ευρώ για δωρεάν ρεύμα. Τρία εκατ. ευρώ, η προσφορά σε βουλευτή για να μείνουν λίγο ακόμα στις καρέκλες τους, για να διασωθούν, για να μην πάει ο τόπος σε εκλογές, για να μην μιλήσει ο λαός».

«Tι σύμπτωση! Στο περιστατικό της καταγγελίας για απόπειρα χρηματισμού, ο μεσάζοντας ήταν άνθρωπος του τριγώνου της διαπλοκής», πρόσθεσε.

«Tο αμαρτωλό τρίγωνο που χρεοκόπησε τη χώρα πήρε για τον εαυτό του 70 δισ. ευρωπαϊκά κονδύλια. Αυτό το κέντρο έκανε το κράτος πελάτη του. Αυτό το κέντρο σήμερα τρομοκρατεί, παραπληροφορεί, εκβιάζει. Στήνει κόμματα. Διαλύει κόμματα. Διασπά κόμματα. Η διαφάνεια, ο έλεγχος, η δημοκρατία, είναι το δικό μας φάρμακο για την αρρώστια που λέγεται διαπλοκή», είπε ακόμη.

Οσον αφορά στις προειδοποιήσεις Στουρνάρα, ο κ. Τσίπρας σχολίασε: «Μόνο εδώ στην Ελλάδα υπάρχει ένας κεντρικός τραπεζίτης που μιλά για ανεπανόρθωτες βλάβες». «Kάποιοι στην Ευρώπη επιτέλους άρχισαν να καταλαβαίνουν», συνέχισε, λέγοντας πως «ο Γιούνκερ έκανε διευκρινιστικές δηλώσεις για να μας πληροφορήσει πως όταν μιλάει για ακραίους δεν εννοεί τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακόμη, επιτέθηκε και στον κ. Σαμαρά, υποστηρίζοντας πως «μόνο στην Ελλάδα υπάρχει ένας πρωθυπουργός του καφενείου που μιλά για φυγή καταθέσεων».

«Σήμερα δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα. Υπάρχουν τα προαπαιτούμενα και τα email προς την Τρόικα. Δεν υπάρχει παραμύθι όπως η επαναδιαπραγμάτευση», τόνισε, προσθέτοντας πως «στην Αλεξανδρούπολη, κηρύσσουμε σήμερα ένα απλό κανόνα: οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη, τα τοκοχρεολύσια, τα spreads και τις αγορές».
Keywords
Τυχαία Θέματα