Ποιος ηταν ο ηλιας καμμενος, πατερας του υπουργου εθνικης αμυνας

18:16 13/2/2016 - Πηγή: Fimotro
ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Μια σημαντική μορφή στον χώρο της ελληνικής επιχειρηματικότητας και δη του αυτοκινήτου, ο Ηλίας Καμμένος, πατέρας του Πάνου Καμμένου, έφυγε από τη ζωή. Ο Ηλίας Καμμένος,
με...
καταγωγή από το Γαλαξίδι, συνέδεσε το όνομά του με τον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα ειδικά από τα μέσα της δεκαετίας του '60 και μετά, έχοντας αναλάβει για την εγχώρια αγορά αντιπροσωπείες του "ανατολικού μπλοκ''.

Το «Συγκρότημα Η. Καμμένος» ήταν από τα πλέον γνωστά επιχειρηματικά ονόματα της εποχής, είχε τα κεντρικά του γραφεία στην Αθήνα, επί της Λ. Συγγρού, όπου πλέον στεγάζονται τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ διατηρούσε υποκαταστήματα και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα.

Ο Ηλίας Καμμένος ήταν αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα, των ανατολικογερμανικών αυτοκινήτων Trabant και Wartburg.

Αυτοδημιούργητος ξεκίνησε ως αυτοκινητιστής, άνθρωπος ιδιαίτερα ζεστός και με έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Έκανε πολλές αγαθοεργίες μέχρι και το τέλος της ζωής του.

Μετά από χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο έφυγε κοντά στα 90, αφήνοντας 2 παιδιά και 6 εγγόνια.

Η επι μνημόσυνη δέηση θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Αγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα.

Όπως έγινε γνωστό η οικογένεια Καμμένου επιθυμεί αντί στεφάνου τα χρήματα να κατατεθούν στο λογαριασμό (0024/232/70036, Τράπεζα Ελλάδος, IBAN 7701000240000000023270036) για τους τρεις ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό ατύχημα στην Κίναρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα