Πληροφοριες για ανδρα που βρεθηκε δολοφονημενος στον ασπροπυργο ζητα η ελας...

15:31 29/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Πληροφορίες για έναν νεαρό άντρα ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος στις 7-2-2014, στην περιοχή του Ασπρόπυργου, ...
ζητά η Αστυνομία.

Η ΕΛΑΣ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την φωτογραφία του άντρα, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία για εκείνον, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως το πτώμα του είχε βρεθεί μέσα σε έναν ταξιδιωτικό σάκο.

Ειδικότερα, ο άντρας είχε εντοπιστεί νεκρός στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Ασπρόπυργο, ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του οφείλεται
σε ανθρωποκτονία.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του άντρα γίνεται σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη και αποσκοπεί στην ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα