Πεντε αυτοκινητα με ρουμανικες πινακιδες εγιναν παραναλωμα του πυρος στη ρωμη...

14:46 2/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Πέντε οχήματα με ρουμανικές πινακίδες κάηκαν ολοσχερώς το πρωί από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια ...
σε δρόμους της Ρώμης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρουμανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Η πρεσβεία της Ρουμανίας στη Ρώμη ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες ζήτησε επίσημη ενημέρωση από τη Διοίκηση της Πυροσβεστικής και την Κεντρική Διοίκηση των Καραμπινιέρι για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό και για την ταυτότητα των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων που καταστράφηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξε ανθρώπινη απώλεια, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου
Εξωτερικών της Ρουμανίας, το οποίο τονίζει ότι μέσω της πρεσβείας στην ιταλική πρωτεύουσα παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

«Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει παρατηρήσει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο περιστατικό συμβαίνει στην ιταλική πρωτεύουσα, όπου αυτοκίνητα που φέρουν ρουμανικές πινακίδες κυκλοφορίας καίγονται. Προκαλείται υποψία ότι οι πράξεις αυτές θα μπορούσαν να είναι ξενοφοβικής φύσης. Λαμβάνοντας υπόψη το γενικότερο πλαίσιο, το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει την προσδοκία ότι οι τοπικές αρχές θα ερευνήσουν πολύ σοβαρά το περιστατικό που συνέβη το πρωί της 1ης Μαρτίου 2015, μεταξύ άλλων και από τη διάσταση της ενέργειας με κίνητρο την ξενοφοβία», τονίζεται στην ανακοίνωση του ρουμανικού υπουργείου Εξωτερικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα