Οπλοπολυβολο η διοικηση της ερτ, 41…….. φουσεκια-αποφασεις μεσα σε λιγη ωρα!

Γράφει ο Κ.Π.
«Ο γάτος κι ο καλόγερος πολυαγαπούν το ψάρι
κι η παντρεμένη το φιλί, κι η λεύτερη το χάδι…….».
Με τον Ταγματάρχη στη «σκανδάλη» να χειρίζεται το...
οπλοπολυβόλο νέας τεχνολογίας και τους στρατιώτες μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ να τον τροφοδοτούν με γεμιστήρες ξύπνησε μέσα του ο λεονταρισμός!!! Κατάφερε ο αθεόφοβος να ρίξει έτσι για πλάκα 41……. «Φουσέκια» προς όλες τις κατευθύνσεις από τον 4ο όροφο του Ραδιομεγάρου σε περιστροφική τροχιά μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Σίγουρα θα πάρει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες.

Αφού
επισημοποίησε το διορισμό των γενικών διευθυντών που ήταν διορισμένοι «προσωρινά»: Ευάγγελου Λουριδά ως Γενικού Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, του κ. Νίκου Μιχαλίτση ως Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας και του κ. Ιωάννη Βουγιουκλάκη ως Γενικού Διευθυντή Νέων Μέσων, και τον εαυτό του ως «προσωρινό» γενικό διευθυντή προγράμματος και περιεχομένου.

Με απλά λόγια, έβγαλε 2.400 εργαζόμενους στην ΕΡΤ άχρηστους, διότι δεν βρέθηκε ένας «ικανός» να πάρει αυτή τη θέσει-παρά μόνο ο ίδιος-μέχρι κάποιο «κομματόσκυλο» εμπιστοσύνης να αναλάβει το πρόγραμμα και την προπαγάνδα. Ύστερα εκεί είναι και η «Μαρμίτα», το «ψητό» η διανομή του χρήματος, η ανάθεση και παραγωγή εκπομπών για όσους κερδίσουν το 5+1 στο τζόκερ!!! Μέσα στις 41 αποφάσεις, έδωσε και κάτι ψίχουλα για αγορά ξένου προγράμματος. Για ενοίκιο κάποιων κτηρίων, για καθαριότητα και άλλες θεωρητικές αποφάσεις.

Διαβάστε και τις 41 του ΔΣ της ΕΡΤ στη διαύγεια, και θα πεθάνετε στα γέλια. Λεβέντες εκεί στον 4ο όροφο αλλά και στους άλλους ορόφους, μη δουλεύετε……. τόσο πολύ. Θα πάθετε υπερκόπωση! Ακόμη περισσότερο εργαζόμενους και ελληνικό λαό. Θα σας ρίξουν γιαούρτια και τοματοπολτό. Οργανώστε πρώτα την ΕΡΤ.

Δημιουργείστε ομάδες παραγωγής. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα να ενδιαφέρει την ελληνική οικογένεια. Δώστε κίνητρα στους εργαζόμενους, μέσα από επαγγελματικά και αξιοκρατικά κριτήρια, και μετά πάρτε 101……. Αποφάσεις! Μην αυτοβαυκαλίζεστε και αυτο ικανοποιήστε, ότι με αυτές τις αποφάσεις ασκείτε διοίκηση! Βρε ούσσσσσσσσσσσ! Θα πέσει το φορτίο από το «γομάρι» που είναι
παραφορτωμένο!!!

Και το ανέκδοτο της ημέρας: Έβγαλε λέει ανακοίνωση η διοίκηση της ΕΡΤ και απορρίπτει τις αιτιάσεις της ΠΟΣΠΕΡΤ για μείωση των περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών και την υποβάθμιση της ΕΡΤ3. Στο θέμα είχαμε αναφερθεί και εμείς με χθεσινή μας ανάρτηση. Και το ερώτημα προς διοίκηση και κυβέρνηση: Πότε έγιναν αποκαλύψεις για διάφορα θέματα και τα επιβεβαίωσαν; Ποτέ! Πάντα έχτιζαν πάνω στο ψέμα!!!

Έτσι από τον Τσίπρα οι συνταξιούχοι τέλος του χρόνου θα πάρουν τη «13η» σύνταξη. Από το κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη, του το παραδίδει μέσω κορακιών. Και από το όλοι οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στην ΕΡΤ, άφησε εκτός τους 600 ορισμένου χρόνου. Μπορείς λοιπόν σε αυτούς τους ανθρώπους να έχεις εμπιστοσύνη;

Αν υπήρχε βραβείο ψέματος και απάτης για κυβέρνηση, θα έπρεπε να δοθεί στον Τσίπρα και τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Και θα κλείσω με τη ρήση του διάσημου Ιταλού ζωγράφου της Αναγέννησης, (Tiziano Vecellio ) Τιτσιάνο Βετσέλλιο: «Όλοι θέλουμε την αλήθεια! Αλίμονο σε όποιον τη λέει».
Keywords
Τυχαία Θέματα