Όλο τον τομέα της ενημέρωσης στην ερτ αναλαμβάνει ο βασίλης ταλαμάγκας

16:05 31/8/2017 - Πηγή: Fimotro

Νέες αρμοδιότητες σε πρόσωπα – κλειδιά στην ΕΡΤ αλλά και προσλήψεις σε θέσεις πέρασαν σήμερα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας που συζητεί το θέμα και συνεδριάζει για την τελική έγκριση.

Ο Βασίλης Ταλαμάγκας αναλαμβάνει επισήμως όλο τον τομέα της Ενημέρωσης ως γενικός εντεταλμένος σύμβουλος, έχοντας στην ευθύνη του όλη τη στρατηγική της κρατικής τηλεόρασης. Στα καθήκοντά του είναι να υποδείξει το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, να φτιάξει τις πρωινές πολιτικές εκπομπές χρησιμοποιώντας

και αξιοποιώντας τα πρόσωπα του καναλιού, αλλά και να περάσει την άποψή του για θέματα που άπτονται της γνώσης που πρέπει να έχει ο πολίτης.

Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν πρότασης του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνου Μίχαλου θα υπάρχει εκπομπή με διάφορα επιχειρηματικά θέματα.

Με την επάνοδο του Τάσου Μπιρσίμ που αναλαμβάνει σύμβουλος στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, υπάρχουν δυο νέα: Το πρώτο είναι η ανάληψη του τομέα προγράμματος -ψυχαγωγίας από τον Σπύρο Γκρίμπαλη (που ως τώρα ήταν στο MEGA) καθώς και η επιστροφή του Βασίλη Bασιλικού στα παλιά λημέρια με εκπομπή για το βιβλίο. Στον καθαρά ψυχαγωγικό τομέα η ΕΡΤ κατάφερε να εξασφαλίσει αγώνες μπάσκετ της A1, πλην των τριών μεγάλων ομάδων (Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ) και αγώνες ποδοσφαίρου. Ακόμα η ΕΡΤ προχώρησε στην πρόσληψη του Μάρκου Βογιατζόγλου, υπεύθυνου για τα νέα μέσα της υψηλής τεχνολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα