Ολα καλα!

11:50 10/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Αγαπητό Fimotro,
όποιος έχει και την παραμικρή αμφιβολία για το αν θα περάσει από την παρούσα Βουλή το ασφαλιστικό, το αγροτικό και όλα τα υπόλοιπα που προβλέπονται στη συμφωνία της χώρας...
με τους δανειστές μας, ας ρίξει μία ματιά στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και γύρω του, στη γειτονιά του, στις παρέες του, στο συγγενικό του κύκλο, για να διαπιστώσει τις (νέες) στρατιές, συγγενών, κολλητών και πιστών στελεχών, που διορίζονται στο δημόσιο (στα υπουργεία, στο κράτος, και σε οργανισμούς εφευρέσεις) αυτήν τη φορά από τους Σύριζα-Αν.Ελ.!
Επειδή
οι καιροί είναι δύσκολοι (οικονομικά) και επειδή ''τα μισθά'' είναι καλά και πολλά, όλα θα ψηφιστούν όμορφα, ήσυχα και αναίμακτα!
Άλλωστε αυτό προέβλεπε η ''συμφωνία'' που έφερε το Σύριζα του 3% και της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, στην καρέκλα της Εξουσίας, ομοτράπεζο των βιομηχάνων και των νταβατζήδων, τους οποίους by the way ακόμα περιμένουμε να τους κάνει ''ντα'' ο Άλεξ και ο Νίκος ο Παππάς!
Αν μάλιστα όπως όλα δείχνουν οι χαζοψηφοφόροι της χαζό-ΝΔ, εκλέξουν σήμερα το Βαγγέλα για πρόεδρο, οι λεωφόροι για το καθεστώς του Άλεξ θα απελευθερωθούν κι από το παραμικρό εμπόδιο, για μία άνετη και ανέφελη διακυβέρνηση τεσσάρων και πλέον ετών..!
Όσο για το μέλλον της κομμουνιστικής χώρας μας, με το χυδαίο πελατειακό κράτος, αυτό το βλέπετε στην εικόνα..!
ΥΓ. Στα όρια του πολιτικού σουρεαλισμού ο διορισμός ως αφεντικού στη ΜΟΔ ΑΕ του ΕΣΠΑ (στη διαχείριση των σχετικών προγραμμάτων δηλαδή), ενός επιμελητή εκδόσεων και διορθωτή κειμένων, από το Σύριζα. Από διαχειριστής λέξεων, νοημάτων και σημείων στίξης, έγινε ο εν λόγω, διαχειριστής εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που κρίνουν ένα μεγάλο κομμάτι της ανάπτυξης της χώρας! Εύγε!
Ευχαριστώ
Μπάμπης Νικόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα