''oi ρυθμισεις για τον αιγιαλο αποτελει μνημονιακη υποχρεωση''...

14:03 22/5/2014 - Πηγή: Fimotro
...AYTO AΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΑΣΗ ΚΛΠ...
Η αξιοποίηση της ελληνικής ακτογραμμής, η οποία περιελήφθηκε αιφνιδίως στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τον αιγιαλό και την παραλία προκαλώντας πολλαπλές κυβερνητικές αναταράξεις, ...
αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση μαζί με το νέο νομοσχέδιο για τα δάση και τον χωροταξικό σχεδιασμό που ανήκουν στις αρμοδιότητες του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Αυτό αποκαλύπτει σε απάντησή του ο επίτροπος Οικονομικών της Κομισιόν κ. Σιμ Κάλας υποστηρίζοντας
ότι στο πλαίσιο της τέταρτης αναθεώρησης του δεύτερου προγράμματος οικονομικής προσαρμογής για την Ελλάδα, η χώρα μας δεσμεύτηκε για μια σειρά από θεσμικές παρεμβάσεις που έχουν ως στόχο να ξεκαθαρίσουν οι χρήσεις γης με σκοπό την οικονομική ανάπτυξη.

Όπως σημειώνει στην απάντηση που έδωσε στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Χουντή, “οι στόχοι αυτού του δεύτερου νόμου συνίστανται στο να μειώσει τον αριθμό των ιεραρχικών σχεδίων που πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη, να διευκολύνει τις στρατηγικές επενδύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις και να αναθέσει εξουσίες σε τοπικό επίπεδο για να τροποποιηθούν τα υπάρχοντα σχέδια σύμφωνα με τις οικονομικές ανάγκες”.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα