Οι πολιτικοι συντακτες της ερτ

12:33 18/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η "Παλιά"
Πολύ συζήτηση γίνεται τις τελευταίες μέρες για τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για λογαριασμό της ΕΡΤ. Τη στιγμή που όλα τα ιδιωτικά κανάλια διαθέτουν ένα άτομο για το ρεπορτάζ του κάθε ενός από τα δύο...
αυτά κόμματα η ΕΡΤ διαθέτει μια ντουζίνα. Για να καλύψουν τον ίδιο όγκο θεμάτων με τα ιδιωτικά κανάλια.
Έχουμε και λέμε: Για το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ
εργάζονται στη ΝΕΤ οι αορίστου χρόνου Μποτώνης και Μπεθάνη και οι συμβασιούχοι, Γιακουμής, Ευσταθίου, Κεχαγιά, Κωβαίος. Σύνολο 6 και με δεδομένο ότι οι Κωβαίος και Κεχαγιά δεν θα πάνε και όπως έχει ακουστεί θα αντικατασταθούν με άλλους επιλαχόντες πολιτικούς συντάκτες.
Για δε το ρεπορτάζ της ΝΔ εργάζονται στην ΝΕΤ οι αορίστου χρόνου Τρουπής και Ευθυμίου και οι συμβασιούχοι, Μπαλλής, Χρηστάκος, Παπαδάκης ( αυτός ειδικά για την ΕΡΤ3 γιατί μάλλον δεν προκάνουν οι άλλοι) και Τερζής ( ο οποίος δεν δέχτηκε τη θέση και θα αντικατασταθεί). Σύνολο 6.
Να και ένα άλλο σημείο συμφωνίας των δύο κομμάτων εξουσίας. Χρειάζονται 6 πολιτικούς συντάκτες τα καθένα για να καλύψουν το τεράστιο ρεπορτάζ τους.
Και αν καταλάβατε ότι αυτοί είναι για να καλύπτουν ολόκληρη την ΕΡΤ, κακώς καταλάβατε. Γιατί υπάρχουν και άλλοι 3 πολιτικοί συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ κι ένας (1) που καλύπτει το ρεπορτάζ της ΝΔ στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Γενικό σύνολο 16 πολιτικοί συντάκτες, όταν τα ιδιωτικά κανάλια είπαμε ότι απασχολούν 2.
Στην ΕΡΤ υπάρχουν επίσης 12 πολιτικοί συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Βουλής και των άλλων κομμάτων.
Τα συμπεράσματα ανήκουν σε σας και φυσικά στη διοίκηση της ΕΡΤ που σκέφτεται να προσλάβει κι άλλους πολιτικούς συντάκτες από τη λίστα των συμβασιούχων για να αναπληρώσει τις απώλειες αυτών που δεν δέχτηκαν λόγω μονοθεσίας, για να μην μείνουν παραπονεμένα και τα κόμματα.
Keywords
Αναζητήσεις
πολιτικοι συντακτες ερτ, ερτ πολιτικοι συντάκτες
Τυχαία Θέματα