''οι ενοπλες δυναμεις αποτελουν εγγυηση της αkεραιοτητας, της ασφαλειας και της ανεξαρτησιας της ελλαδασ''...

11:45 4/10/2013 - Πηγή: Fimotro
Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας αποτελούν εγγύηση της ακεραιότητας, της ασφάλειας και της ανεξαρτησίας της Ελλάδας, δήλωσε από το πεδίο βολών- ασκήσεων «Ψηλού Στάλλου» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ...
Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ό κ. Αβραμόπουλος πρόσθεσε ότι παράλληλα είναι πάντοτε έτοιμες να συνεισφέρουν σε κάθε προσπάθεια για την εδραίωση
της ειρήνης, της συνεργασίας, της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή μας.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε φάση της Τακτικής 'Ασκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013».
Ο ελληνικός λαός, σημείωσε, όλες αυτές τις δεκαετίες, με μεγάλες θυσίες έχει εξοπλίσει τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα και σήμερα μέσα από αυτή την άσκηση θαυμάσαμε τις υποδομές του εθνικού αμυντικού μας συστήματος.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η Ελλάδα, οι έλληνες πολίτες, που αυτή τη στιγμή συμβάλλουν με μεγάλες θυσίες για να ξεπεραστεί η κρίση, μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, υπογράμμισε, για να προσθέσει ότι η πατρίδα μας είναι ισχυρή και το εθνικό αμυντικό σύστημα είναι η εγγύηση, για την ασφάλεια και την ανεξαρτησία της χώρας αλλά και για την προάσπιση της ίδιας της δημοκρατίας.
Απευθυνόμενος ο στους εκπροσώπους των τοπικών αρχών του Έβρου, ο κ. Αβραμόπουλος διαβεβαίωσε ότι η πατρίδα τόσο μέσα από τις ένοπλες δυνάμεις αλλά και με όλες τις εδώ υπηρεσίες θα είναι πάντα κοντά τους, γιατί όπως ανέφερε γνωρίζουμε ότι αποτελούν αυτή τη στιγμή την προμετωπίδα της πατρίδας μας απέναντι σε κάθε τι που θα μπορούσε ενδεχομένως κάποια μέρα να την απειλήσει.
«Αυτό το μήνυμα περηφάνειας, αξιοπρέπειας, δύναμης, αποτρεπτικής ισχύος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων θα ήθελα να το μεταφέρουμε όλοι σε ολόκληρη την Ελλάδα σαν μια εγγύηση για την ασφάλεια» τόνισε ο υπουργός.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα