Οι χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις για παιδια στο δημο πειραια

Σε γιορτινούς ρυθμούς, όπου κυριαρχεί το ευδιάθετο κλίμα των Χριστουγέννων, κινείται ο Πειραιάς. Σήμερα η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του δήμου, θα ψυχαγωγήσει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους επισκέπτες της πόλης...

Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής θα περιηγηθούν το απόγευμα στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα και με χριστουγεννιάτικη μουσική, ενώ θα δημιουργήσουν γιορτινή ατμόσφαιρα στην πλατεία Δωδεκανήσου και Αγίου Ελευθερίου (19:00) και στη συνέχεια στο πάρκο Γεννηματά (20:00).
Επίσης, στη συμβολή των οδών Γρ.
Λαμπράκη και Σωτήρος με μουσικοχορευτική παράσταση και συναυλία, θα γίνουν το απόγευμα τα εγκαίνια του ανοιχτού κέντρου εμπορίου, στο οποίο συμμετέχουν 102 πειραϊκές επιχειρήσεις και περικλείεται από τις οδούς Καραολή και Δημητρίου, Γρηγόρη Λαμπράκη, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Ποσειδώνος, Ακτή Καλλιμασιώτη, ΗΣΑΠ, Αλιπέδου, Κέκροπος.
Ο Εμπορικός Σύλλογος, σε συνεργασία με τον δήμο Πειραιά, διοργανώνει γιορτινές εκδηλώσεις για τα παιδιά τις Κυριακές 20 και 27 Δεκεμβρίου και τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπως παιδικά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, face painting, μπαλονοκατασκευές κ.ά.
Επίσης, αυτή την Κυριακή (20 Δεκεμβρίου) στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου διοργανώνεται μεγάλο παιδικό χριστουγεννιάτικο πάρτι με το συγκρότημα XANAZOO, από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00.
Στο Γιορτινό Τρένο του Πειραιά που και φέτος θα περιηγεί δωρεάν τα παιδιά και τους συνοδούς, θα εκτελεί κυκλικό δρομολόγιο - αφετηρία Γρ. Λαμπράκη 150 (μπροστά στο κτίριο του πρώην ΥΕΝ), Βασ. Γεωργίου, Ηρ. Πολυτεχνείου, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μουτσοπούλου-Πασαλιμάνι και επιστροφή στην αφετηρία.
Keywords
Τυχαία Θέματα