''ο τσιπρας θελει να βαλει το χερι στο μελι κι ας σπασει το βαζο''...

16:29 4/12/2014 - Πηγή: Fimotro
Σε παρεμβάσεις τόσο για το θέμα της απεργίας πείνας του Νικου Ρωμανού, όσο και για την υπόθεση χρηματισμού βουλευτών, αλλά και για τις διαπραγματεύσεις...
με την Τρόικα προχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στο Vima Fm.

Ο κ. Τατσόπουλος διευκρίνισε πως ο Νίκος Ρωμανός
είναι έγκλειστος στη φυλακή κατηγορούμενος για ένοπλη ληστεία και όχι για τις ιδέες του. Συνεπώς είναι βάσιμοι οι φόβοι των δικαστικών αρχών πως εάν του δοθεί άδεια μπορεί να δραπετεύσει. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως τις ίδιες ιδέες με τον Ρωμανό μοιράζονται άλλοι 20 χιλιάδες Έλληνες, αλλά δεν είναι κατηγορούμενοι για ληστεία.

Με... βαρύτατους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε και στο θέμα απόπειρας χρηματισμού της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου, όπως η ίδια καταγγέλλει.
Ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε πως η κ. Ξουλίδου είναι ηλίθια και «πανηλίθιος ο Σούκουρης», ο άντρας που η βουλευτής των ΑΝΕΛΛ καταγγέλλει ότι την πλησίασε και της πρόσφερε χρηματικό ποσό προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε ακόμα αναφερόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «συγχρωτίζεται με τον αυριανισμό ο Τσίπρας» και ότι «θελεi να βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι, ακόμα και αν αυτό σπάσει».

Σχολιάζοντας δε την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τατσόπουλος είπε: «Ο πολύς συγχρωτισμός με τον Πάπα του έχει κάνει κακό, γιατί είδα στη συνέντευξη τέτοια συμπτώματα».

Ερωτηθείς κατά πόσον θα ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα καταψηφίσει μεν, πλην όμως έχοντας σοβαρό συνειδησιακό πρόβλημα καθώς θα ρίξει την ίδια ψήφο με "όλους τους ψεκασμένους, με τη Ραχήλ και την Ξουλίδου..."
Keywords
Τυχαία Θέματα