Ο πιστοριους τρωει μονο φαγητο σε κονσερβα γιατι φοβαται μην το δηλητηριασουν...

07:31 6/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Μπορεί στον πρώην παραολυμπιονίκη, Οσκαρ Πιστόριους, που εκτίει ποινή φυλάκισης ...
για την δολοφονία της πρώην αγαπημένης του, Ρίβα Στίνκαμπ, να έχουν δοθεί ειδικά προνόμια συγκριτικά με τους υπόλοιπους κρατούμενους, όμως, το άλλοτε αστέρι της Νοτίου Αφρικής φοβάται για τη ζωή του.

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, ο 29χρονος Πιστόριους δε δέχεται να καταναλώσει την τροφή που διανέμεται στην φυλακή υψίστης ασφαλείας Kgosi
Mampuru II στην Πρετόρια, από τον φόβο ότι θα τον δηλητηριάσουν.

Για αυτό το λόγο, λοιπόν, τις τελευταίες δύο εβδομάδες τρέφεται αποκλειστικά με τρόφιμα που βρίσκονται σε κονσέρβες.

Εξαιτίας της περιορισμένης πρόσληψης τροφής, μάλιστα, έχει χάσει αρκετά κιλά με αποτέλεσμα τα προσθετικά μέλη του να μην εφάπτονται στα πόδια του.

Με το ποσό των 12 ευρώ ημερησίως που του δίνεται στη φυλακή, ο Πιστόριους έχει αγοράσει μία σειρά από κονσέρβες με το παραδοσιακό φαγητό της Νοτίου Αφρικής, τσακαλάκα, το οποίο περιέχει λαχανικά, φασόλια και χυμό τομάτας και μπαχαρικά.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο φόβος προκλήθηκε καθώς τις τελευταίες εβδομάδες δέχεται απειλές για τη ζωή του από άλλους κρατούμενους, εξαιτίας της ευνοϊκής μεταχείρισης που απολαμβάνει.

Υπενθυμίζεται πως ο Πιστόριους, επιτρέπεται να φοράει κοσμήματα, να αγκαλιάζει, να φιλάει τους επισκέπτες του, να κάνει τηλεφωνήματα από τις έξι το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα και να ακούει μουσική στο μονό κελί του, ενώ πρόκειται να παραμείνει στη φυλακή για δέκα μήνες και το υπόλοιπο της ποινής του θα το εκτίσει σε κατ’οίκον περιορισμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα