Ο κιμ γιονγκ ουν τρωει συνεχως, εχει αϋπνιες και εχει φτασει τα 140 κιλα!

20:30 4/7/2016 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ...
Πάνω από 40 κιλά έχει πάρει ο Κιμ Γιονγκ Ουν από τότε που έγινε ηγέτης της Βόρειας Κορέας πριν από 4 χρόνια, καθώς το έχει ρίξει στο φαγητό και το ποτό για να αντιμετωπίσει τον συνεχή φόβο του πως θα τον...
δολοφονήσουν, σύμφωνα με έγγραφο του γραφείου αντικατασκοπείας της Νότιας Κορέας.
Ο Κιμ, που διαδέχτηκε τον πατέρα του Κιμ Γιονγ-ιλ στο θρόνο, πάσχει επίσης από αϋπνία, δήλωσε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών σε συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών στο κοινοβούλιο της Νότιας Κορέας.

Ο 33χρονος ηγέτης που ζύγιζε 90 κιλά όταν
έγινε αρχηγός, έφτασε τα 120 κιλά μέχρι το 2014,δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Λι Τσεόλ-γου, μέλος του κυβερνώντος κόμματος της Νότιας Κορέας. Ο Λι πρόσθεσε πως ο Κιμ πρέπει τώρα να ζυγίζει 130 κιλά.

Η υπηρεσία πληροφοριών αποδίδει την αύξηση του βάρους και την έλλειψη ύπνου του Κιμ στις ανησυχίες του για την προσωπική του ασφάλεια, πιθανώς φοβούμενος αντίποινα για τις αρκετές εκκαθαρίσεις υψηλών προσώπων που ενέκρινε τα τελευταία χρόνια.
«Παρακολουθεί στενά οποιεσδήποτε πιθανές απειλές για την εξουσία του, συμπεριλαμβανομένων και των στρατιωτικών, και έχει εμμονή με την εξασφάλιση της προσωπικής του ασφάλειας» δήλωσε ο Λι επικαλούμενος έγγραφα από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Ο Κιμ είναι αδίστακτος με τους αντιπάλους του, εξανεμίζοντας κάθε ελπίδα πως θα μπορούσε να είναι πιο ευέλικτος ηγέτης από τον πατέρα και τον παππού του, Κιμ Ιλ Σουνγκ, ιδρυτή της Βόρειας Κορέας.

Οι εικασίες σχετικά με τη υγεία του έγιναν πιο έντονες στα τέλη του 2014, καθώς δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση για περίπου 3 εβδομάδες. Νωρίτερα αυτό το έτος, η κρατική τηλεόραση έδειξε πλάνα του κατά την διάρκεια ενός ελέγχου κάποιου εργοστασίου, όπου εμφανιζόταν πολύ χλωμός, τροφοδοτώντας τις φήμες πως πάσχει από ουρική αρθρίτιδα ή διαβήτη.

Οι αρχές της Βόρειας Κορέας, σε μια σπάνια επίδειξη ειλικρίνειας για την υγεία του αρχηγού τους, παραδέχθηκαν πως υποφέρει από μια «άβολη φυσική κατάσταση» - εξαιτίας των τραυματισμών στον αστράγαλο που υπέστη κατά την διάρκεια των «εξαντλητικών επισκέψεων σε εργοστάσια και στρατιωτικές μονάδες.

Τον περασμένο μήνα, ο Κιμ φωτογραφήθηκε με ένα τσιγάρο κατά την διάρκεια επίσκεψης σε κάμπινγκ για παιδιά στην πρωτεύουσα Πιονγκγιανγκ, παρόλο που η χώρα έχει εγκρίνει νόμο για την καταπολέμηση του καπνίσματος.

Πηγή: Guardian
Keywords
Τυχαία Θέματα